Qui Som

Pallars és una empresa familiar, jove i emprenedora, amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la fusta. Vam començar al Pirineu de Lleida enmig d’un paratge natural de boscos i muntanyes, conscients de la sostenibilitat del medi que l’envolta i amb un fort arrelament a aquesta terra.

El nostre equip esta format per enginyers, calculistes, dissenyadors, fusters d’armar, transportistes i col·locadors d’estructures conscients d’assolir una qualitat en el producte final, un servei ràpid i precís, amb la màxima  serietat i compliment.

La nostra activitat està basada en l’enginyeria, fabricació i muntatge de tot tipus d’estructures i cases de fusta. També oferim al client cadascun dels materials per separat: Bigues de secció i llarg variable, tronc rústic de secció i llarg variable, tronc tornejat de secció i llarg variable, encadellats i taulons en varis perfils i seccions, rastrells, aïllants tèrmics ecològics, impermeabilitzacions, taulers de partícules orientades, taulers aglomerats, revestiments exteriors de varis tipus i tota la cargolaria per aconseguir el òptim acabat.

Sandra

Llicenciada en Administració i Direcció d’empreses per la Universitat de Barcelona. Més de 25 anys de experiència treballant amb fusta. Provinent d’una empresa familiar amb més de 55 anys dedicats a la fusta. Originàriament situada al Pirineu de Lleida, ubicació plenament forestal.

Especialista en gestió comercial ,administrativa i comptable, organització i logística.

Actualment, responsable comercial i de gestió de l’Empresa dedicada a la fusta, organització comercial, administrativa, distribució i logística.

Idiomes: català / castellà / francès / anglès.

Sinto

Enginyer industrial mecànic per ETSI Terrassa amb mes de 20 anys de experiència amb fusta. Provinent d’una empresa familiar de més de 55 anys dedicats a la fusta originàriament situada al Pirineu de Lleida, ubicació plenament forestal.

Idiomes: català / castellà / francès / anglès.

CERTIFICACIONS
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.