Mas Parera

Coberta en fusta a Mas Parera, Palamós.

Nova obra creada a Palamós, concretamente al Mas Parera, on hem montat una estructura técnica de fusta formada per un conjunt d’encavallades típiques catalanes, amb línia de careners i cabirons. A la seva part central tenim una torre formada per 2 cavalls que fan un angle de 90 graus, amb un total de 10 pendents diferents formant aquesta construcció tant singular, que dóna una imatge final de robustesa com a material constructiu, sempre treballant amb el millor material i les millors formes de estructura técnica sobre fusta.

En un espai intercanviem els dos materials constructius, en una part de la casa tenim tova vista damunt les bigues amb el seu enrastellat i en una altra part de la casa l’acabament amb entarimat de fusta. Una combinació de materials per aconseguir uns ambients diferenciadors dins la llar.

Tot això va lligat en molts anys d’experiència amb cobertes tècniques de fusta i tot el relacionat amb mesuraments tècnics de grans estructures. En Pallars fustes som especialistes en tota mena de cobertes tècniques de fusta i totes les seves derivades.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.