Cases de Fusta

Per què comprar una casa de fusta?
o, per què viure a una casa de fusta prefabricada?

Les cases de fusta modernes són per viure en un entorn natural i diferent, no són solament un tipus qualsevol d’habitatge on poder-se allotjar, la casa de fusta és poder aconseguir una altra vida diferent, més saludable i feliç. Les persones que habiten a les cases de fusta aconsegueixen sentir-se més a gust que en habitatges convencionals, perquè s’aconsegueixen avantatges econòmics, ecològics i biològics molt més sostenibles.
Les cases prefabricades de fusta estan formades per bigues de fusta d’avet encadellades d’alta qualitat, de diversos gruixos i textures, amb infinitat d’acabats, que combinats donen una aparença d’harmonia espectacular. Es van construint enllaçades en alçada, amb les cantonades en acabat recte i polit, amb un varietat i assortiment de fusta inesgotables i infinits com: bigues, parets i altres materials per a la construcció de casa de fusta són infinits.

Des de Pallars us oferim el servei integral amb el muntatge inclòs dels terres de fusta de taules encadellades d’avet, la coberta de fusta amb el seu respectiu aïllament i portes i finestres de fusta de pi tractat. Les nostres cases de fusta es poden utilitzar com a cases d’estiu o cap de setmana, càmping, cases residencials, cases de jardí, coberts de fusta i infinitat d’utilitats més.

Cases d’entramat lleuger

Les principals estructures que utilitzem són panels de gran tamany, que es munten a fàbrica a situació controlada per garantir la màxima qualitat en cadascun dels seus elements. Oferim la possibilitat d’adaptar la composició i material dels panels a les necessitats específiques de cada client. Treballem amb tots els planells prefabricats necessaris per a la construcció d’edificis a mida. Amb un temps de muntatge òptim, entre 2 i 7 dies depenent del tamany i la complexitat de l’obra.

Cases d’entramat pesat

Per a la construcció d’aquest tipus de cases, utilitzem elements més sòlids, com pals o bigues. També utilitzem elements laminats per aconseguir majors llums sense pilars intermedis, el que permet projectar àmplies zones de plantes lliures. Totes les peces de fusta utilitzades van entrellaçades entre si. Per això necessitem l’ajuda d’acoblaments en diferents angles, mitjançant l’ús de ferramentes metàl·liques o connectors especials. Les realitzem tant per a mesures estàndard com personalitzades i dissenyades a mida, sigui quina sigui la necessitat del nostre Client.

Cases de bloc

El principal avantatge que ofereix aquest tipus de casa és el bon aïllament tèrmic, que manté l’estructura en les temperatures idònies. La idea de cases de bloc deriva de la lògica de la “casa tronc”, en la qual s’entrecreuen els vèrtexs i es fa un muntatge vertical de les peces. Les realitzem tant per a mesures estàndard com personalitzades i dissenyades a mida, sigui quina sigui la necessitat del nostre Client.

Cases CLT

La fusta contraplacada (CLT) és un producte de fusta estructural sòlida fabricat amb un mínim de tres capes unides de fusta laminada en angle recte i està dissenyada per a aplicacions en sostres, pisos i parets. El CLT està prefabricat i dissenyat digitalment amb un mínim de desaprofitament de producció, la qual cosa millora l’eficiència, la seguretat i la velocitat en la construcció. Es per això que les cases CLT són una fantàstica opció.

10 coses que cal saber sobre les cases de fusta prefabricades

Viure a una casa de fusta és una experiència que difícilment pot igualar-se amb qualsevol altre tipus de vida. Aquests edificis de cases de fusta són la millor manera de relaxar-se i gaudir d’una vida feliç i saludable.

Les cases de fusta prefabricades ofereixen una vida pacífica i tranquil·la i són una alternativa a escapar del soroll, la contaminació i la multitud de les ciutats. Les cases de fusta estan situades en hàbitats naturals i això dóna com a resultat una millor salut física i mental. La fusta, en si mateixa, té diverses propietats que són beneficioses per als èssers humans. Des Pallars us en expliquem algunes d’elles

1. Saps que la fusta és el millor aïllament natural?

La fusta és un aïllant natural. Vol dir que els que viuen en una casa de fusta prefabricada estan protegits de la severitat de les condicions climàtiques externes. Fins i tot si fa molt de fred fora a l’hivern, la temperatura interna d’una casa de fusta prefabricada es manté en un nivell uniforme.

Les caigudes sobtades en la temperatura no tenen el mateix impacte en la temperatura dels interiors d’una casa de fusta. En contrast, la temperatura interna de les estructures es manté tot i que el clima extern sigui molt variable.

Converteix la teva casa de fusta en un lloc còmode i acollidor per viure. Els que viuen en una casa de fusta tenen una millor salut física i mental, ja que viuen en un ambient amb temperatura estable.

2. Coneixes els beneficis tèrmics de les cases de fusta?

La fusta és un material tèrmicament molt beneficiós. Altres materials utilitzats en les construccions, com el formigó, el ciment i els metalls, es veuen afectats per l’augment o la disminució de la calor. La majoria d’aquests materials que generalment es fan servir en les construccions d’un edifici s’expandeixen quan augmenten les temperatures.

La fusta, d’altra banda, no es gasta fins i tot en calor intensa. Fins i tot quan la temperatura és massa baixa, la fusta no es veu afectada. Ajuda a preservar la integritat de l’estructura. Les cases de fusta prefabricades, per tant, tenen una vida més llarga i s’enfronten a menys danys a causa dels canvis en la calor.

3. Saps els avantatges acústics de les cases de fusta?

Molts instruments musicals estan fets de fusta. Es deu a les propietats acústiques de la fusta. També és la raó per la qual els concerts de música es duen a terme en sales que tenen parets de fusta. La fusta absorbeix el so, el que produeix menys soroll i eco i això genera una pau interior molt important per al nostre benestar.

Les cases de fusta prefabricades gaudeixen de les mateixes propietats que té la fusta. Hi ha poc soroll en els interiors i aquests edificis de cases de fusta proporcionen un ambient de vida tranquil i silenciós. A més, si t’agrada tocar algun instrument de música, la propietat d’absorció de soroll de la fusta juntament amb l’ambient serè i bell d’una casa de fusta és el millor escenari.

4. Sabies de l’eficiència energètica de la fusta?

Les cases de fusta prefabricades són altament eficients energèticament. A causa de les seves propietats aïllants naturals, les estructures de fusta com la casa de fusta requereixen menys ús d’equips de control de temperatura. Durant l’hivern ofereixen interiors més càlids i a l’estiu, la temperatura interna és relativament fresca. Redueix la dependència d’equips que consumeixen molta energia, com escalfadors o aires condicionats. Amb el que la nostra butxaca ens ho agrairà i el medi ambient també.

5. Coneixes la resistència a l’electricitat de la fusta?

La fusta és resistent a l’electricitat, el que fa que les cases de fusta prefabricades siguin una opció més segura per viure en comparació amb altres tipus d’estructures. Hi ha molt poques possibilitats d’incendi a causa de curtcircuit. Les cases de fusta prefabricades generalment estan situades prop de boscos o de zones enjardinades on hi ha una major probabilitat de protegir-se durant les pluges. La fusta proporciona una opció més segura al protegir contra qualsevol cas advers per la seva resistència a l’electricitat.

6. L’estètica de les cases de fusta

La construcció d’una casa de fusta és més agradable estèticament que qualsevol altre tipus d’edifici. Les formes naturals en la fusta fan que una casa de fusta sigui naturalment atractiva i bonica i molt agradable a la vista. Tal bellesa estètica fa que les cases de fusta siguin relaxants, còmodes i acollidores per viure. A més, decorar les cases de fusta prefabricades amb mobles de fusta i elements de decoració basats en la fusta, li donen una calor i un ambient únic, càlid i agradable on ve de gust estar i viure.

7. Sabies que la fusta ajuda a protegir el medi ambient?

A causa de el menor consum d’energia, les cases de fusta tenen baixos nivells d’emissió de carboni. Tals edificis de fusta són amigables amb el medi ambient. Els que estiguin preocupats per la seva petjada de carboni i la seva posterior impacte en el medi ambient, poden triar una casa de fusta prefabricada com el seu lloc de residència i tenir la consciència molt tranquil·la.

Aquestes estructures de fusta, a causa del tipus de material utilitzat en la seva construcció, també ajuden a mantenir el medi ambient net i segur. Les característiques d’una casa de fusta prefabricada ajuden a millorar la salut física i el benestar mental dels seus habitants.

8. Coneixes l’hàbitat natural de les cases de fusta prefabricades?

Les cases de fusta prefabricades es construeixen lluny de les poblacions. Aquestes solen estar situades en zones rurals o prop de bosc. Aquestes estructures de fusta, per tant, proporcionen un hàbitat natural. A causa de la seva proximitat a la natura, les cases de fusta prefabricades són immensament beneficioses per a la salut dels que hi viuen.

Aquestes estructures estan lluny de la contaminació i el soroll de les zones urbanes, el que les converteix en el lloc perfecte per viure. Viure en cases de fusta té diversos beneficis relacionats amb la salut. A més, aquestes cabanes són una gran font d’aire fresc i net.

9. La lleugeresa de la fusta

Les cases de fusta prefabricades estan fetes de troncs de fusta que són lleugers. Per tant, són més fàcils de construir. És fàcil portar els troncs de fusta a el lloc on es construiria una casa de fusta. Facilita el transport i també és rendible.

La construcció d’aquests edificis de cases de fusta també és fàcil en comparació amb la construcció d’edificis de formigó. Fins i tot en cas de danys, és més fàcil reemplaçar els troncs de fusta danyats i reemplaçar-los per altres de nous, que també es poden dur a la ubicació de la cabana residencial.

10. Sabies la resistència a l’oxidació de les cases de fusta prefabricades?

La fusta té resistència a l’oxidació. L’oxidació és la raó de l’òxid i els conseqüents danys en els metalls. Però, la fusta està protegida de qualsevol oxidació, el que li dóna als edificis de fusta una vida més llarga. Una cabana de troncs residencial, per tant, enfronta menys desgast, el que redueix els requisits per a les activitats de manteniment i reparació.

Els edificis de cases de fusta com les cabanes de troncs residencials ofereixen diversos beneficis a causa dels trets inherents esmentats en aquest article. Aquestes estructures són més resistents al clima i a altres elements naturals, tenen una vida útil més llarga, són més eficients pel que fa a energia, rendibles i respectuoses amb el medi ambient. Les cases de fusta prefabricades ofereixen la millor manera de viure una vida pacífica, feliç i saludable.

A Pallars t’oferim una varietat de cases de fusta i cases prefabricades que estan realitzades amb materials de primera qualitat i totes les seves terminacions interiors, així com també en el seu exterior, possibilitant un manteniment i confort únic en aquest tipus de cases prefabricades de fusta.

Si estàs buscant cases prefabricades de fusta per a tota la vida i vols una alta qualitat i un servei de professionals de la fusta amb àmplia experiència en el sector, no dubtis a consultar-nos, estarem encantats d’aconsellar-te i ajudar-te en la teva millor elecció.

Per a més informació truca’ns al 872 029 065 o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com

ALGUNS PROJECTES REALITZATS

Audi a Baqueira Beret
Sede Cunipic
Casa Serveis Forestals
Mobiliari Passeig Sant Joan
Parc La Cuirassa
Porxo Hotel Pessets & Spa
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.