Coberta en fusta per habitatge unifamiliar

En aquest cas hem treballat en un projecte al ben mig de la ciutat de Girona, una rehabilitació de coberta, on hem buscat una millora de les capacitats tèrmiques acústiques, i també les capacitats sensorials, tacte, aspecte, visió i formes.

Un projecte fet conjuntament amb un equip d’arquitectes de Girona on hem millorat la funcionalitat de la casa, afegint nous espais, noves funcionalitats i adaptant l’habitatge a les noves tecnologies i els nous requisits de la vida actual.

Una estructura formada per bigues tretes de Serra, conjuntament amb un panell de cobertura d’altes capacitats format per una taula ampla treta de Serra, un conjunt de teles transpirables, un aïllament de setze centímetres, una càmera ventilada, una capa rígida i una última capa ventilada i impermeabilitzada. Un conjunt de panell, que ens dona una gran capacitat tèrmica (quasi nul el pas de calor), una bona capacitat acústica, un acabat interior espectacular i una impermeabilització extra a part de la teula.

Contents de treballar en projectes tan innovadors i treballats, on es premia la satisfacció i comoditat del client final.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.