Reforma integral Porxo a Sant Daniel, Calonge

Reforma integral d’una antiga masia a Sant Daniel, Calonge, com a porxo exterior, estructura mitjana.

Els propietaris d’un gran terreny ocupat per una antiga masia venien amb la intenció de materialitzar i posar en marxa una nova il·lusió, ampliar l’estància de volum com a porxada. El repte estava en aprofitar els grans finestrals.  És a dir, aprofitar unes finestres de la part est de la casa i donar los hi major habilitat. 

Així mateix, buscant un acabat de qualitat i agrupant la combinació perfecte entre lo modern i lo rústic, s’ha utilitzat un material de fusta on la veta és la protagonista. En aquest cas, la fusió i la intercalació de les vetes i dels tirants metàl·lics renovadors ha sigut clau. 

Conjuntament, seguint amb la sostenibilitat i una construcció noble i conscient, s’ha construït un canal especialitzat en recollida d’aigua. D’allà tota l’aigua de la coberta desaigua en un punt formant un espadat.

Tot el conjunt reflecteix una aire vanguardista i antic. El porxo està recolzat per  70 m2 de superficie. Una porxada completament aïllada tèrmicament. I, una cara vista de taula amb galze d’avet Douglas perfectament a conjunt amb les bigues. 

Per finalitzar, com metodologia dut a terme, s’ha lasurat tot el projecte amb un dels productes més innovadors del mercat aconseguint un color únic i excepcional. Del mateix mode, la grua com a element elevador i novador ha sigut decisiu al llarg de tot el procés podent minimitzar costos i adaptant-nos a les noves tecnologies. 

En Pallars som fusters amants i especialistes en fusta. La nostra experiència ens permet demostrar que lo complexe sembli fàcil creant projectes grans sense impediments i dificultats.

No dubteu a contactar amb nosaltres per a la realització d’aquesta mena de treballs.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.