Porche Hotel Pessets & Spa

Rehabilitació i millora de les façanes i ampliació del menjador.

Ja hem acabat lúltim projecte que us vam comentar amb tanta emoció. Estem encantats de ensenyar-vos la feina realitzada a l’Hotel Pessets&Spa.

Es tracta d’un restyling de l’hotel en sí. Hem buscat l’adequació al territori, mitjançant el folrat de façanes den fusta, i així donar un aire més rústic o d’hotel acollidor de muntanya.

Hem jugat amb la definició de 3/4 colors marcant cadascun els elements diferenciadors de les façanes que, jugant amb l’aportació de llums led, donarà un aspecte completament diferent quan comença a ser fosc.

També hem treballat a la zona del menjador exterior. Hem creat un espai diferenciador lúdic que aportarà millores a la part de la restauració. Com? Creant una zona de relax, de lectura en la que l’objectiu és transmetre tranquil·litat mentre es gaudeix dels jardins i de la piscina. Hem treballat en un porxo que ofereix un espai cobert a l’entrada de la sala de convits.

La nostra mà d’obra: hem comptat amb un equip de fusters, pintors, ferrers, electricistes, il·luminadors, pissarristes i paletes per tot el projecte. La coordinació d’aquest equip és essencial per a que tot surti a la perfecció. Tenint cura en tot moment la productivitat de l’hotel minimitzant en tot el possible el temps de treball per evitar al màxim possibles molèsties als clients de l’hotel.

Com sempre amb la millor qualitat als materials utilitzats: sempre ho comentem i en aquest cas no serà menys. Ja ho vam explicar a l’últim article on parlàvem del començament de la feina. Al folrat de les façanes així com pel porxo hem utilitzat materials com:

  • Tela impermeabilitzant: resistent a tot tipus de temperatures, sobretot a les altes i als rajos solars
  • Enrastrellat de fusta cuperitzada de 45×95 cm que genera una càmera ventilada entre la paret d’obra i la fusta
  • Tarima d’Iroc, en forma triangular o canaenca, lasurada i preparada per llarga durabilitat i també resistent a les inclemències del temps. Tant a la calor, com al fred, pluja, vent, etc…

Aquest folrat és alternatiu i s’ha col·locat estratègicament a les façanes seguint les indicacions d’un decorador professional.

En resum, hem unificat la feina tècnica i de qualitat per aconseguir una bona estètica pensant, sobretot, en els clients que utilitzaran aquests espais i així es puguin sentir com a casa seva, o millor!

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.