Qui Som

A Pallars Fustes, construir els vostres somnis amb fusta és la nostra gran passió

Pallars Fustes és una empresa familiar, jove i emprenedora, amb més de 20 anys d’experiència al sector de la fusta. Vam començar al Pirineu de Lleida, tenint origen a l’any 1965 com serradora de fusta estructural, enmig d’un paratge natural de boscos i muntanyes, conscients de la sostenibilitat del mitjà que el rodeja i amb un fort arrelament a aquesta terra. Ara estem situats a la Costa Brava (Girona), disposem d’un showroom a Sant Antoni de Calonge on estan exposats part dels nostres productes. Portem la fusta al cor ja que des dels nostres avis ens han inculcat la vida a la naturalesa, el respecte al medi i el bon saber d’aquest noble material.

La nostra activitat està basada en l’enginyeria, disseny, fabricació i muntatge de tot tipus d’estructures i cases de fusta.

També oferim al client la venda al detall de productes com: bigues de selecció i llarg variable en varies especies, tronc rústic i tornejat, encadellats, taulons, rastrells, aillants tèrmics, impermeabilitzacions, taulers de fusta de varis tipus (particules orientades, aglomerats, fibra-fusta, contraxapats, tricapes….) revestiments exteriors, tarimes interiors i exteriors i tots els medis de fixació mecànics per aconseguir l’òptim acabat.

El equip de Pallars Fustes està format per enginyers, calculistes, dissenyadors, fusters d’armar, transportistes i colocadors d’estructures conscients d’arribar a una qualitat al producte final, un servei ràpid i precís, amb la màxima serietat i compliment.

Portem tota la vida creant ambients, il.lusions i utilitzant la fusta com material viu, sostenible i noble. Aconseguir una estructura de fusta amb la màxima qualitat i que el client estigui satisfet és el nostre principal objectiu. Tornar als orígens on s’utilitzava la fusta com principal element estructural i convertir la construcció establerta per aconseguir un món més sa, eficient i feliç és el nostre repte. Construir els vostres somnis amb fusta  és la nostra gran passió.

fotos-corporativas-8m-sandra-13
Sandra

Llicenciada en Administració i Direcció d’empreses per la Universitat de Barcelona. Més de 25 anys de experiència treballant amb fusta. Provinent d’una empresa familiar amb més de 55 anys dedicats a la fusta. Originàriament situada al Pirineu de Lleida, ubicació plenament forestal.

Especialista en gestió comercial, administrativa i comptable, organització i logística.

Actualment, responsable comercial i de gestió de l’Empresa dedicada a la fusta, organització comercial, administrativa, distribució i logística.

Idiomes: català / castellà / francès / anglès.

qui-som-11
Sinto

Enginyer industrial mecànic per ETSI Terrassa i MBA ESADE d’Administració i Direcció d’Empreses. Amb més de 20 anys d’experiència amb fusta. Provinent d’una empresa familiar de més de 55 anys dedicats a la fusta originàriament situada al Pirineu de Lleida, ubicació plenament forestal.

Idiomes: català / castellà / francès / anglès.

CERTIFICACIONS
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.