Ampliació de casa familiar - Calonge, Girona

Ampliació Casa Unifamiliar a Calonge, estructura mitjana

En aquest projecte la propietat ha volgut rehabilitar part de l’habitatge i fer una ampliació de terrassa, piscina i habitació principal amb vista a tota la badia de Palamós.

En aquest cas, des de Pallars Fustes hem desenvolupat la coberta principal de l’habitació i el porxo per a l’ampliació de la cuina i el menjador.

Per a fer-ho, la solució es planteja amb un conjunt de cavalls atirantats, que sostenen un conjuntd’aigües per a formar la tercera aigua de la teulada. Per a donar-li profunditat i un acabat perfecte l’estructura de bigues està pintada de color gris i hem arrodonit de manera imperfecta tots els cants de les bigues.

De manera que, la combinació entre les bigues i les làmines blanques fa que destaqui i aporti lluminositat a la sala. On hem aconseguit un espai únic acompanyat de les vistes que brinden les grans finestres.

Tot el conjunt amb un aïllament tèrmic elevat, més una cambra ventilada, fan d’aquesta coberta un lloc acollidor, temperat i conjuntament amb el vidre donaran a l’habitació el toc especial que buscava la propietat.

Gràcies a una execució i muntatge ràpid i eficient hem pogut ajustar-nos als temps de construcció que teníem estipulats per a muntar la coberta. Tant els clients com nosaltres hem quedat totalment satisfets amb el resultat final.

No dubteu a contactar amb nosaltresper a la realització d’aquesta mena de treballs.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

Rehabilitación casa de madera