Pèrgola híbrida de fusta i metall

Aquestes últimes setmanes hem estat amb aquesta pèrgola híbrida de fusta i metall a Llançà, Girona. Se’ns plantejava la problemàtica de què el client volia crear un espai exterior on poder plantejar una zona d’esbarjo amb cuina, llum, música i altres comoditats. Però, per a això, era necessari crear una coberta que aïllés la zona del fred i la pluja, mantenint les meravelloses vistes de les quals disposen i generar lluminositat en l’espai.

Després d’estudiar el cas detingudament i de fer els diferents mesuraments i càlculs corresponents, li plantegem l’opció de posar una pèrgola híbrida, dissenyada amb una estructura mixta, que consisteix en la combinació de fusta i metall. D’aquesta manera aconseguim tres objectius clau:

– Aïllar parcialment l’espai
– Seguir amb tota la visió arquitectònica
– Maximitzar la resistència de l’estructura

Aquest tipus d’estructura l’hem pogut prefabricar fins a l’últim detall en el taller. De manera que el temps de muntatge en lloc disminueix considerablement i resulta un tràmit més àgil.

Una vegada en l’espai, muntem tota l’estructura, cobrim el sostre amb una coberta en tauler contraxapat de pi, aïllament tèrmic de 6cm i una coberta inclinada acabada en tela autoadhesiva per a minimitzar l’impacte visual.

El resultat ha estat impecable. Hem aconseguit un meravellós espai on es podran realitzar tota mena d’activitats, mentre es pot continuar gaudint de l’aire lliure i les meravelloses vistes.

No dubteu a contactar amb nosaltres per a la realització d’aquesta mena de treballs.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

Rehabilitación casa de madera