Paviment amb Iroc per a piscina natural a Colenge, Girona

Remodelació d’un paviment amb Iroc per a  una piscina natural a Calonge, Girona.

En aquesta nova remodelació, hem vetllat per l’actualització i la màxima qualitat realitzant una substitució d’un material en mal estat per un material nou. El canvi garanteix una qualitat millorada, de major durabilitat i millor consistència. 

En primer lloc, desde Pallars Fustes hem dut a terme el desmuntatge del material anterior. 

A continuació, desde la nostra activitat basada en l’enginy i el disseny, hem trobat una solució innovadora i reformadora en fixació per tal d’aconseguir una fermesa extra en paviment per tal que lidereixi la seguretat. De més a més, focalitzant especial atenció en el cantell del final del paviment, s’ha elaborat una peça en forma de cantonera creant una fusió harmonica i pertinent amb la piscina. 

Per finalitzar, el paviment ha sigut lasurat amb un producte totalment especializat aconseguint un manteniment baix i esporàdic, 4 i 5 cops a l’any. Sempre i quan es porti a terme un ús acurat i depenent de la irradiació solar.  

Seguint amb els valors fonamentals i la filosofia de Pallars Fustes, la nostre metodologia és tenir máxima cura en el muntatge desde el seu principi fins el seu últim pas acabant amb una perfecció i satisfacció per cada projecte. Portem tota la vida crear ambients on la fusta és la protagonista resaltant per el seu caràcter viu, acollidor, sostenible i noble.

No dubteu a contactar amb nosaltres per a la realització d’aquesta mena de treballs.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

Ampliación casa unifamiliar en Calonge