Arquitectura amb fusta en grans estructures

A Pallars Fustes som professionals en l’arquitectura de grans estructures amb fusta, com per exemple, naus agrícoles, piscines, restaurants i poliesportius. Dissenyem d’acord l’estructura base, ja sigui de fusta, formigó o metall, a més calculem i assessorem sobre les millors solucions i alternatives disponibles depenent de l’ús final i els costos de cada tipus. Comptem amb els equips més innovadors en mesurament, la qual cosa ens permet ajustar la solució del projecte a la realitat mitjançant aixecaments topogràfics. Una vegada tenim tot el projecte llest, des de Pallars Fustos es posa en marxa tot el conjunt del procés de fabricació específica de cadascun dels elements necessaris per a l’obra.

Tots els nostres productes, elements de construcció i bigues estan certificades i marcades amb el distintiu CE per a poder brindar així una seguretat i garantia a tot el conjunt producte i durant tot el procés de construcció i realització del projecte. Els *CNCS donen forma a cadascun dels elements, amb els quals posteriorment es realitza la col·locació i creació de l’estructura.

La coordinació és el nostre fort de Pallars Fustos. Per a poder donar una ràpida actuació i una màxima qualitat en tot el servei, comptem amb un complet equip de professionals propi, que conèixer a la perfecció els valors i filosofia de l’empresa. Estem acostumats a complir amb temps ajustats i precisos. A Pallars Fustos sempre trobem la solució als teus projectes i idees sigui com sigui la seva complexitat i envergadura.

Coneix tots els nostres projectes d’arquitectura de grans estructures amb fusta

Piscines
Naus Industrials
Naus Agrícoles
Poliestportius
Sales Polivalents
Restaurants
Per a més informació truca’ns al 872 029 065 o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com

ALGUNS PROJECTES REALITZATS

Audi a Baqueira Beret
Sede Cunipic
Casa Serveis Forestals
Mobiliari Passeig Sant Joan
Parc La Cuirassa
Porxo Hotel Pessets & Spa
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.