Construcció de la coberta de fusta dels edificis Vela i Mar, Palamós

Construcció de la coberta de fusta dels edificis Vela i Mar, Palamós

Des de PallarsFustes hem creat una coberta de fusta en concepte d’aprofitar les antigues bigas d’unes golfes. Per a aquest treball hem realitzat una construcció de la coberta de fusta dels edificis Vela i Mar, situats enmig del barri antic de Palamós. En aquest cas, s’ha ajustat a la màxima normativa constructiva i edificabilitat, per a poder donar ús a l’última planta de l’edifici, amb una nova coberta de fusta. Les estructures de fusta han estat calculades, dissenyades i muntades en funció dels paràmetres que tenim establerts des de Pallars Fustes.

El nostre Equip Tècnic ha buscat les solucions pertinents a tots les incidències d’estructura i disseny.

Per a això hem construït una coberta de fusta amb decapatge blanc i un panell de cobertura amb aïllant de 8 cm i cambra ventilada.

D’aquesta manera hem aconseguit transformar-la en el lloc perfecte acollidor i funcional en el qual viure. Una manera perfecta per a recuperar un espai fins ara inexistent i així donar-li vida.

A Pallars Fustes creem les solucions per a cada espai i per a cada entorn, som especialistes en disseny d’estructures de fusta i a recuperar espais que fins ara no s’havien considerat.

Truca’ns sense compromís i t’ajudarem a construir el teu nou espai.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.