Can Lluis de Brunyola

Des de Pallars Fustes hem creat una estructura en bigues de fusta laminades corbades de catorze metres de llum, entre jàsseres corretges laminades Gl24h cada metre vint, al polígon industrial can Lluis de Brunyola, per a construir l’edifici municipal polivalent. Ha estat dissenyada perquè la corba de les bigues laminades sigui de pilar a pilar de forma esfèrica i en la seva part superior les pendents tal i com marca projecte. Les puntes de les jàsseres laminades es tallen amb les inclinacions pertinents per aconseguir els recolzaments i els vols exteriors.

Tota la estructura de fusta ha estat calculada, dissenyada i muntada segons normativa vigent des de Pallars Fustes.

La fabricació de tots els elements a taller ens permeten aconseguir perfeccions mil·limètriques i muntatges de la totalitat en un mínim temps.

La cobertura es realitza amb panell Sandwich prefabricat composat per: cara visible encadellat de fusta, aïllament tèrmic de 8cm i un tauler hidròfug, capa dura de 19mm Treballar amb aquest models d’estructures corbades ens permet donar una gran bellesa al projecte, ja que la combinació de les línies corbes, les línies rectes i els acabats en fusta, fan de la coberta un gran atractiu especial.

Amb una superfície aproximada de 600m2, s’ha muntat des de Pallars Fustes només amb 4 dies laborables.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.