Projecte destinat a disminuir l'impacte solar al habitatge- Creu de Palau, Girona

Obra situada a la zona alta de Girona, Creu de Palau.

Hem estat treballant en aquest projecte amb l’objectiu de disminuir l’impacte solar directe contra la part vidrada de la llar.

Es tracta d’una estructura de fusta formada de lames del mateix material i orientades exactament a 45 graus que permeten deixar passar la llum exterior i atenuen la calor. Pel que fa a el color, com podem veure a les imatges l’hem ajustat a l’existent a la mateixa llar creant una uniformitat.
El conjunt s’adapta amb l’aplicació d’un vidre de càmera que fa la impermeabilització del conjunt del mateix color ja existent a la llar.

Abans de posicionar l’estructura sobre l’habitatge, ha estat prèviament construïda en el nostre taller on li hem donat forma segons el disseny previst, les indicacions i les preferències del client.

Tot el conjunt d’aquest projecte, ha aconseguit donar un caire més acollidor i atractiu dins la llar i servirà per poder aprofitar els exteriors i voltants de la casa com una terrassa polivalent.

Estigueu atents, perquè en breu us presentarem el resultat final d’aquest projecte.

Estem molt contents i orgullosos del nostre treball i de poder fer realitat els somnis de tots i cadascun dels nostres clients. Perquè la vostra felicitat, és la nostra.

I tu, si ja tens un somni. ¿Quan el fem realitat?

No dubteu a contactar amb nosaltres per a la realització d’aquesta mena de treballs.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

Col·locació parquet a Sant Antoni de Calonge, Girona