Ampliació Suite amb vistes 180º a mar, a Costa Brava, camí de ronda

Ampliació Suite amb vistes 180º a mar, a Costa Brava, camí de ronda

Nova ampliació Suite d’aquesta casa unifamiliar a la Costa Brava. Es tracta d’una ampliació de l’habitació suite, amb unes meravelloses vistes a mar. En aquest cas ha sigut una ampliació basada en una estructura autoportant amb fusta, amb una capacitat tèrmica alta de cara el sostre, tinguent en compte una gran eficiència energètica.

Conjuntament s’ha estudiat la solució de tancaments verticals amb un producte vidrat únic i poc utilitzat per la seva dificultat tècnica i alt cost. Aquest producte ens permet una reflexió solar d’un 70%, donant a la sala lluminositat absoluta i alt confort tèrmic.

A més hem pogut aconseguir la integració total de la perfileria d’alumini dins la mateixa fusta. El resultat ha sigut una habitació amb visió a 180º, nítida, sense cap element metàl·lic, donant una sinergia fusta, vidre completament natural. Aquesta conjunció fusta vidre ens permet aconseguir una sala diferenciadora, amb un caire completament modern i acollidor en la seva part interior.
En conclusió, us presentem un resultat completament innovador, elegant i actual fent servir la tecnologia i matèries primes al servei de la ecologia, sostenibilitat i confort. Un altre cop hem pogut fer realitat els somnis d’aquests clients. Tu també en tens?

No dubteu a contactar amb nosaltres per a la realització d’aquesta mena de treballs.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

Ampliació cuina de fusta