Rehabilitació d'una casa de fusta a Melianta

Rehabilitació d’una casa de fusta, manteniment de façanes i millores addicionals.

En aquesta obra, la nostra empresa va ser contractada d’urgència per l’entrada de punts d’aigua en diversos punts de façana i coberta. Vàrem realitzar l’estudi pertinent, ajustant el pressupost per partides assumibles a la propietat i vàrem trobar solucions diferents per a dur a terme la rehabilitació de la casa de fusta. Com a resultat es va decidir dur a terme accions pel manteniment de les façanes, millores en l’ús i funcionalitat dels espais de la casa i millora de l’aïllament tèrmic. Per tal de evitar posterior danys a l’estructura de la casa en un futur. 

Ha sigut un treball “ipso facto”, ja que l’estat estructural de la mateixa casa estava malmès. Un cop definides les noves solucions:

  • Nous materials amb tractament addicional per a exterior
  • Productes de manteniment d’alta qualitat per durabilitat alta
  • Aïllament tèrmic afegit amb capa annexa
  • Solucions vàries per suprimir humitats

Vàrem arrancar i tot el conjunt es va anar fent per ordre, coordinant la treta de materials, la col·locació de materials nous, els remats adequats de cadascun i finalment l’acabat de la fusta restaurada com nova.

Estem contents del treball fet perquè hem pogut donar esperança als propietaris per una nova vida a la seva llar amb la rehabilitació de la casa de fusta. Hem restaurat l’estructura principal i hem guanyat en aïllament tèrmic. La propietat ha quedat encantada veient que amb un bon manteniment i uns materials adients, la fusta torna al seu estat d’origen.

Encantats de poder treballar per aquesta parella, que han acabat sent amics. Esperem que pugueu gaudir de la casa de fusta per 25 anys més!

No dubteu a contactar amb nosaltres per a la realització d’aquesta mena de treballs.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

Ampliación casa unifamiliar en Calonge