Ampliació cuina amb parets i sostres vidrats a Sant Antoni de Calonge

Ampliació cuina amb parets i sostres vidrats a Sant Antoni de Calonge

Aquest projecte ha sorgit arran de la necessitat d’ampliar una cuina, petita en un habitatge unifamiliar. Hem desenvolupat el projecte conjuntament amb la propietat i hem anat donant tombs a un espai on hem cuidat cada un dels detalls.

Aquesta cuina és un espai de 50 m2, on hem disposat d’un conjunt de pòrtics, que realitzen l’estructura i la línia de pilars ens dóna el tancament vertical de l’habitatge. Tot l’exterior està realitzat amb un tauler fusta ciment igualant el color de les parets existent, amb junta oberta i una tela de recollida d’aigües. A continuació tenim un aïllament tèrmic de 8 cm i l’acabat interior el realitzem amb un tauler tri capa que integra la fusta dels pòrtics amb el parament vertical de tancament.

Una de les idees inicials era tancar completament aquesta ampliació i fer una cobertura amb fusta sense obertures. Donant tombs i pensant amb la propietat i els tècnics, vàrem decidir posar tota la cobertura amb un vidre continu, on donem protagonisme als elements de fusta, aportem una gran claredat a la cuina i una millora estètica a tot el conjunt.

L’ambient creat ajuntant vidre i fusta és veritablement fabulós, aconseguint espais amb aprofitament de la llum natural i molt funcionals. Contents de poder col·laborar en la creació de projectes com aquest, hem complert amb els objectius. Cada vegada encertem més i aconseguim complaure les necessitats dels nostres clients, amb la creació d’uns ambients extres i contribuint en què es visquin més moments de felicitat.

No dubteu a contactar amb nosaltres per a la realització d’aquesta mena de treballs.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.