Centre cultural del vi i la gastronomia

Us presentem part del procés de la realització d’un projecte que ens fa molta il·lusió. Estem treballant en la construcció de centre cultural del vi i la gastronomia de Calonge.

En aquest nou projecte, treballem en la rehabilitació de l’equipament d’una antiga escola a Calonge, on fem una restauració i ampliació de l’espai amb una estructura mixta de fusta, formigó i metall.

Tenint en compte les necessitats del projecte hem muntat pilars de gran secció amb diferents mides que arriben fins a una altura de 1o metres, tots ells disposen de la garantia i el tractament segons normativa CE totalment preparats per tenir una llarga vida útil exposats a la intempèrie.

És una obra d’una gran complexitat tècnica, a causa dels accessos i diferències d’alçades. A més de la unió entre les estructures de formigó, de fusta i metàl·liques. Per aquest motiu, treballem conjuntament amb un equip tècnic molt especialitzat en obra aconseguint unir en una simbiosi els tres materials.

Com a resultat, estem davant d’una obra amb estructura de tres plantes principalment de fusta acabant amb una coberta plana i una amb dues inclinacions.

Us anirem informant de l’evolució i avanços d’aquest projecte tan singular.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.