Arquitectura Mitjanes Estructures amb fusta

A Pallars Fustes som especialistes en arquitectura de mitjanes estructures amb fusta

Un dels nostres punts forts és la fabricació i muntatge d’estructures de mitjana envergadura amb fusta, com: forjats, cobertes, cintres, ampliacions, forjats mixtos i rehabilitacions d’elements en fusta. Aquesta diversitat de projectes reflecteix la nostra versatilitat i habilitat per adaptar-nos a les necessitats específiques de cada encàrrec.

El nostre procés comença amb una estreta col·laboració amb la direcció facultativa i la propietat, partint d’una idea inicial. Mitjançant un mesurament real de l’obra i el nostre extens coneixement acumulat al llarg de més de tres generacions, oferim solucions òptimes que, sovint, milloren les característiques del projecte inicial. Aquest estudi previ detallat és fonamental per assegurar que la nostra intervenció compleixi amb les expectatives i, si és possible, les superi.

Els materials que utilitzem, incloent caragols, aïllaments tèrmics, teles transpirables i taulers, estan seleccionats amb cura per assegurar la seva idoneïtat per a cada projecte específic. La nostra fabricació es realitza mitjançant màquines de control numèric, garantint un rigorós control en cada fase del procés per assegurar una qualitat constant.

La fabricació i realització del projecte es realitza i s’acompanya de màquines de control numèric precís on realitzem un estricte control en cadascun dels processos. Una vegada realitzada tota la fabricació dels element necessaris, inicia el treball del nostre equip d’especialistes propis en col·locació. Aquests especialistes realitzen la instal·lació amb precisió, eficiència i una atenció minuciosa als detalls, garantint que el projecte es materialitzi amb el màxim nivell de qualitat i pulcritud.

D’aquesta manera, des de Pallars Fustes treballem de manera distintiva l’arquitectura de mitjanes estructures amb fusta, amb una gran bellesa, funcionals i de qualitat pròpies d’una empresa amb mes de 20 anys de dedicació a les construccions amb fusta.

Per a més informació truca’ns al 872 029 065 o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com

ALGUNS PROJECTES REALITZATS

Audi a Baqueira Beret
Sede Cunipic
Casa Serveis Forestals
Mobiliari Passeig Sant Joan
Parc La Cuirassa
Porxo Hotel Pessets & Spa
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.