Pèrgola de recàrrega eco-sostenible per a cotxes elèctrics amb plaques solars i fusta

Tens un cotxe elèctric i vols estalviar encara més en el teu compte de la llum?

Des de Pallars Fustes t’oferim un producte exclusiu, especialment pensat per a tu i les teves necessitats, un producte ecològic que cobreix les necessitats de recàrrega dels cotxes elèctrics actuals d’una manera molt més econòmica, amb plaques solars i fusta.

Et presentem un format de pàrquing de recàrrega, totalment innovador i ecològic. En Pallars fustes comptem amb la tecnologia i el coneixement per donar-te solucions pràctiques i fiables al teu recàrrega i uneix-te a milers de persones que a tot el món estan optant per l’ús de la radiació solar com a font energètica ecològica per recarregar cotxes elèctrics.

L’obtenció d’energia recarregable i eco sostenible per al teu cotxe és possible mitjançant la instal·lació de plaques solars al sostre de la pèrgola totalment equipada amb la font de recàrrega.

Aprofitem els espais que estan destinats a altres serveis i optimitzem la seva funció. Una teulada, una terrassa, un jardí o el sostre d’un edifici poden convertir-se per permetre l’aprofitament de la tecnologia solar fotovoltaica.

Oferim un servei d’excel·lència per a particulars i empreses. Amb una instal·lació llavs en mà, així podràs obtenir l’energia necessària de forma ressò sostenible i amb un increment substancial en l’estalvi.

Una pèrgola de fusta d’alta qualitat i excel·lents acabats per recarregar cotxes és una opció viable i molt cotitzada per a la gent com tu, gent que ha decidit fer un pas a el front i comprar-el seu primer cotxe elèctric. Sens dubte els beneficis van més enllà de recarregar el teu cotxe.

Una pèrgola, ben posicionada, permet generar més de 20kWh al dia. L’estalvi econòmic que això representa és considerable.

L’ús de la fusta ens permet brindar-dissenys personalitzats. La seva versatilitat i noblesa, sumada a la capacitat de producció d’energia dels panells solars, garanteix opcions reals i perdurables sense impacte ambiental.

Saps quins són els beneficis de l’energia neta?

A nivell governamental s’està impulsant des de fa algun temps la promoció d’aquest tipus d’energies renovables.

Fomentant l’autoconsum fotovoltaic de les plaques es beneficia a tots els actors, aconseguint un sistema de producció elèctric net i eficient.

Durant els mesos sota el resguard per la quarantena, implementada en diversos països pel COVID-19, s’ha observat una notable disminució de la contaminació ambiental, fins i tot el forat més gran de la capa d’ozó, que se situava a l’Àrtic, es ha tancat. Això demostra com contribuïm a la deterioració del nostre ecosistema i que l’ús d’energia neta és vital per a la conservació de la planeta.

Aportem solucions amb l’ús de pèrgoles solars, ho fem possible per al teu habitatge o la teva empresa.

Demana un pressupost, la nostra empresa ha de fer un estudi previ per determinar la solució ideal de cada cas en particular, adaptant-nos a les exigències i necessitats dels nostres clients.

Som la millor opció per al teu projecte. Tenim a la teva disposició diferents models i mides. Realitzem l’estudi, instal·lació i manteniment del teu pèrgola de recàrregues.

Coneixes tots els avantatges de les pèrgoles de fusta Eco-Sostenible amb plaques solars?
 • La instal·lació d’aquestes plaques, a nivell corporatiu i particular, permet a les empreses i persones que s’identifiquen amb la sostenibilitat i conservació de l’entorn contribuir positivament amb una alternativa energètica que canvia la forma en què tractem a l’planeta.
 • La disminució de les emissions de carboni.
 • Una estructura de disseny amb el teu estil desitjat incorporant la fusta com a material noble i ecològic per excel·lència.
 • No corren els riscos de fuites radioactives d’una central nuclear o la contaminació que es desprèn dels combustibles d’origen fòssil.
 • Punt de recàrrega via web, comoditat de gestió en línia.
 • L’estalvi econòmic que representa l’ús d’aquest tipus de pèrgoles et brindarà grans satisfaccions a la teva manera de pensar i al teu butxaca, ja que comptaràs amb una producció per a tota la vida d’energia elèctrica.
 • A l’connectar la pèrgola a el sistema elèctric convencional, es pot aprofitar l’excedent energètic en l’ús de la llar o en les instal·lacions on es trobi ubicada.
 • La utilització de la fusta com a material ecològic, natural i transpirable juntament amb l’energia solar, ens permet crear una sinèrgia perfecta per a la disminució de l’efecte hivernacle aconseguint un món més ecològic, net i sa.
Quin és el preu de la pèrgola de fusta amb plaques solars eco-sostenible?
La nostra Pèrgola amb fusta, Eco-sostenible neix de la necessitat d’integrar la sostenibilitat en el nostre propi dia a dia i poder fer realitat la capacitat elèctrica, com a font d’energia cent per cent renovable. Fabricada amb fusta d’alta qualitat, ofereix molts beneficis. Les seves característiques la perfilen com una de les millors de mercat per la seva qualitat i el seu preu. Tot això conjuntament amb:
 • Pots comptar amb diversos punts de recàrrega en aquesta estructura feta de fusta i dissenyada dins dels estàndards que exigeix ​​la normativa vigent per a pàrquing. Podràs estacionar sense problemes dos automòbils de grans dimensions.
 • Estructura de pilars paral·lels per poder modificar l’orientació depenent de la cara sud de el lloc on s’ubicarà. Els nostres tècnics especialistes buscaran l’orientació ideal per determinar el millor lloc d’instal·lació. Aquesta ha de ser sempre de cara a al Sud, aconseguint la major eficiència generadora.
 • No pateixis per les inclemències de l’clima, l’estructura de la nostra pèrgola posseeix reforçament que evita aquest tipus d’afectacions.
 • Els materials emprats, la qualitat, estructura i tot el conjunt, fan que la seva fusió amb els panells solars sigui òptima. Estructura de fusta auto protegida mitjançant grans voladissos en el conjunt solar.
 • Estructura de fusta protegida amb lasurs de nova generació que donen l’opció de pigmentar amb qualsevol color de la gamma dels estàndards més usuals.
 • Estructura de panells solars que fan de cobertura i aixopluc per als automòbils.
 • Formació mitjançant 18 panells solars que donen una potència elèctrica de 6 kWh a xarxa directament per a l’autoconsum. Aquesta energia dóna el seu pic més alt a l’hora de màxima radiació solar. Aquesta és una energia neta, generada pel sol, que ens aporta a la nostra llar aquesta energia per a l’autoconsum. Uns 8100 kWh generats anualment i per a tota vida.
 • Quan el teu vehicle no s’estigui carregant, l’energia serà emmagatzemada i podràs disposar-ne quan sigui necessari.
 • Incorporació d’un carregador de nova generació per a la possibilitat de càrrega de dos vehicles elèctrics amb paral·lel. La nostra empresa recomana disposar de 63A amb trifàsica, per poder aconseguir la càrrega màxima permesa per a cotxes elèctrics Tesla o similars, que serien uns 42 kWh de potència, amb càrrega trifàsica, amb una connexió Mennekes Tipus 2. Si tenim dos automòbils carregant simultàniament, la potència serà de 22 kWh per vehicle. Sempre es descomptaria d’aquestes dades, l’electricitat generada pel conjunt solar.
 • El carregador disposa d’un sistema de localització web com a punt de recàrrega de vehicles elèctrics, facturació directament a propietari de la càrrega i informació de l’estat de disponibilitat a moment, via online.
L’Institiut Català d’Energia de la Generalitat ja promociona des de fa uns anys l’autoconsum fotovoltaic a Catalunya.

La Taula d’impuls creada per a l’autoconsum fotovoltaic a Catalunya es es va crear per Acord de Govern per facilitar l’actuació conjunta i coordinada dels diferents actors implicats en aquest sector (tant públics com privats) i té com a objectiu assolir una millor i més ràpida penetració de l’autoconsum fotovoltaic a Catalunya per avançar cap a un sistema de generació elèctrica més net, més distribuït i amb una major participació ciutadana.

Des de Pallars Arquitectura amb fusta i Green Elèctric Renovables volem explicar-te el nostre projecte, incorporar-lo a la teva vida i així aportar-te, confort, ecologia i sosteninibilitat, i fer pal·lès el teu amor per la natura. Confia en la fusta i l’energia solar.

Per a més informació truca’ns al 872 029 065 o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.