Instal·lacions amb fusta

A Pallars Fustes, ja som tres generacions dedicades íntegrament al món de la construcció i projectes amb fusta. Estem formats per un ampli equip d’experts en instal·lacions amb fusta i a aportar les solucions a mesura en aquells racons on no diries mai que pot anar un complement en fusta. Estudiem el projecte, la solució, fabriquem un model exacte d’acord amb l’espai amb tots els requeriments que vol la propietat.

Seguim un procés rigorós en totes les nostres instal·lacions amb fusta. Una vegada tenim tota la solució  llista i fabricada  entren a formar part del procés de fabricació, els nostres especialistes propis en muntatge, que duran a terme una posada en obra òptima, amb la màxima seguretat i la millor pulcritud. Disposem dels millors tècnics en el sector per a poder donar a la teva estructura de fusta, la il·luminació pertinent, l’acústica que necessites, l’ombrel·la pertinent, etc. Tot és possible per a donar vida al teu espai.

Descobreix tot el que l’equip de professionals de Pallars Fustes pot aportar en els teus projectes i instal·lacions amb fusta que vulguis realitzar.

Porxos
Pèrgoles
Terres i Vallats
Cases de Serveis
Decoracions
Forrats
Per a més informació truca’ns al 872 029 065 o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com

ALGUNS PROJECTES REALITZATS

Audi a Baqueira Beret
Sede Cunipic
Casa Serveis Forestals
Mobiliari Passeig Sant Joan
Parc La Cuirassa
Porxo Hotel Pessets & Spa
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.