Arquitectura Integral amb fusta

A Pallars Fustes som experts en arquitectura integral amb fusta

La nostra empresa dissenya, calcula, fabrica i munta tota classe de projectes amb fusta, sigui com sigui la seva envergadura i complexitat. El treball ben fet és la nostra passió, per això, oferim un ampli ventall de professionals propis de la fusta que fan possible els projectes més complexos i difícils. Ajudem la propietat i la direcció facultativa a tenir un producte acabat amb les màximes garanties, treballant amb els millors instal·ladors que aporten una seguretat extra en totes les nostres construccions i projectes amb fusta. Tot això es tradueix en un menor temps de muntatge i una major qualitat en construcció del projecte, que quedarà reflectida en l’eficiència energètica de la casa.

El nostre equip de professionals propis treballa en models “Passive House” a partir dels quals podem assessorar cada client de forma totalment personalitzada del tipus de construcció en fusta idoni per al seu projecte, els sistemes d’aïllaments adequats, les orientacions de la casa, *lossistemas d’ACS, calefacció i refrigeració, per a així aconseguir construccions amb un nul impacte ambiental (emissions de CO₂ a atmosfera nul·les) i un baix consum energètic.

En tots els projectes de Pallars Fustes d’arquitectura integral amb fusta recordem que la construcció és l’activitat que més afecta el canvi climàtic, per això prestem especial atenció durant tot el procés de creació del projecte.

Per a més informació truca’ns al 872 029 065 o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com

ALGUNS PROJECTES REALITZATS

Audi a Baqueira Beret
Sede Cunipic
Casa Serveis Forestals
Mobiliari Passeig Sant Joan
Parc La Cuirassa
Porxo Hotel Pessets & Spa
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.