Restaurant 5J a la cota 1800 de Baqueira Beret

El procés de l’obra, no és un procés simple, però des Pallars fustes ens encanten els reptes i estem acostumats a treballar en alçada, amb tot el que això comporta. Així que ens vam posar mans a l’obra.

Primer vam començar amb el desmuntatge dels plafons antics i tota l’antiga fusteria que ja ha fet la seva feina, en tots aquests anys. Com sempre des Pallars fustes som amants de l’entorn i reciclem tots els materials i cuidem tots els processos. Un cop desmuntat vam començar i ja amb la feina de setmanes fet de mesurament tall i gestió, vam començar a muntar els panells prefabricats amb les seves mesures exactes d’obra i els panells d’entramat lleuger, formats per una cara interior tricapa d’e: 19mm, amb llana de roca i: 14cm. L’entramat de 60×140 amb tauler marí exterior negre d’e: 19mm i entramat amb Accoya.

Aprofitant l’obra vam voler millorar l’estanquitat de les passarel·les d’aire. La solució aportada ens garanteix un tancament completament segellat, conjuntament amb la fusteria d’alumini d’alta qualitat. Els materials que utilitzem a l’exterior aporta una alta resistència a la cara exterior, més exposada a les inclemències meteorològiques, ja que estan de cara sud, però, vistes a tota la Vall d’Aran. L’element decoratiu amb Accoya, juntament amb el pi, que amb un tractament, ens dóna una visió de conjunt, completament moderna. La rematada amb xapa tallat a l’exterior dóna el toc final desitjat modern, però alhora amb un toc de fusta rústica. Com sempre la intervenció de la fusta, millora l’aspecte exterior de l’restaurant, ha augmentat el seu benestar i l’eficiència energètica en conjunt.

En aquest projecte hem resolt les necessitats tècniques d’arquitectura, les necessitats acústiques, tèrmiques i hem millorat la calidesa de el local.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.