Parc La Cuirassa

Feliços d’haver format part en les feines de recuperació d’uns del barris jueus més importants de Catalunya.

El 20 de Setembre 2018 es va inaugurar el Parc Mirador La Cuirassa, situat al cor del casc antic de Lleida, sota el castell de la ciutat. A la inauguració van assistir més de 300 persones participants de les tres religions com a mostra de la bona convivència entre totes elles. Ja que cap als segles IX i X els jueus van contribuir a la creixement de la ciutat convivint entre les religions cristiana i musulmana. Amb lo que estem parlant d’un barri molt emblemàtic de la ciutat

En aquest projecte hem realitzat l’assessorament a la direcció facultativa, l’aportació de solucions constructives i la posada en marxa de l’obra del conjunt de murs de contenció amb fusta, passarel·les de fusta, escalinates de fusta, bancs de fusta i Tòtem insígnia d’obra de més de 9 metres d’alçada.

Aquesta part comunica amb el Carrer Major de Lleida, mitjançant un ascensor directe fins arribar en front del mateix Ajuntament de Paeria. Estem parlant d’una de les obres públiques més grans de la ciutat de Lleida dels últims temps, en la que hem pogut participar.

Aquest projecte ha reunit a industrials de tot tipus: constructors, moviments de terres, enderroc d’edificis, estructuristes metàl·lics, arqueòlegs, electricistes i jardiners. La nostra aportació a aquest gran equip va ser d’estructuristes especialistes en fusta.

S’ha creat un espai multicultural, bonic i amb grans vistes a la ciutat de Lleida. Fins i tot s’han col·locat vinils on s’explica la història dels diferents barris de la zona. D’aquesta manera facilitarem la visita de turistes i excursions escolars.

Podem veure més informació i més fotos de la inauguració d’aquesta obra a l’article del diari Segre de Lleida. També ens informa del preciós resultat artístic i del que suposa a nivell cultural. Us deixem l’enllaç a continuació.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.