Solucions de fusta per la llar

Solucions de fusta per la llar

Donada la versatilitat i els múltiples usos que té la fusta tant per a la construcció com per a la decoració, avui us portem al bloc aquest article sobre solucions de fusta per a la llar, on podràs obtenir idees originals amb fusta reciclada.

A continuació trobareu una llista de possibles solucions fetes amb objectes de fusta perquè decoreu la vostra llar d’una forma original i sostenible.

Taula i sofàs fets amb palets

Sens dubte, un dels objectes més utilitzats per a la decoració sostenible de casa. I és que els palets són generalment una opció fàcil de trobar i utilitzar per decorar la nostra llar. Alguns dels usos més comuns d’aquests objectes són com a sofàs tant per a interior com per a exterior a terrasses, acompanyats d’uns coixins, seran una solució ideal i econòmica de moblar el teu saló o terrassa. També podràs apilar-ne més d’un i fabricar una taula de l’alçada que tu prefereixis.

Taula feta amb palets

Penjador de fusta amb palet

Un altre ús que podem donar als palets reciclats és com penjador o prestatgeria, instal·lant-los de manera vertical en alguna paret. Únicament hauràs de col·locar alguna fusta com si fos un prestatge i fixar-los bé per evitar que caiguin. Recorda que podràs fer-ho tan alt com vulguis, només els has de fixar un sobre l’altre.

Somier per a llit fet amb palets

També pots instal·lar palets com a somier al teu dormitori, igual que les solucions anteriors, podràs col·locar-lo a l’alçada que vulguis. Recorda que pots tractar la fusta perquè duri més temps en bon estat i també la pots pintar perquè la teva decoració encaixi perfectament amb l’estil de la teva llar.

Somier amb palets

Maceter o planter amb palet

Un darrer ús que li podem donar a aquesta eina de la logística és com a tester o planter. Només hauràs d’emplenar els seus buits amb terra i plantar allò que més t’agradi. Recorda polir prèviament l’estructura per evitar clavar-te alguna estella quan hagis de regar les plantes.

Jardí amb palets

Prestatgeria feta amb taules de skate

Si en tens alguna i no saps què fer amb ella, nosaltres t’aconsellem que la utilitzis com a decoració. Pots fer-la servir com a prestatgeria, només hauràs de buscar la millor manera per fixar-la a la teva paret i decidir que hi col·locaràs.

Una altra idea original que pots fer amb taules de skate és fer uns quants buits a la taula per guardar els teus discos. Després fixar la taula en vertical a la paret i col·locar els discos que vulguis.

soluciones-creativas-para-el-hogar

Arbre de Nadal fet amb branques

Finalment t’animem a crear un arbre de nadal amb branques de fusta, hauràs d’ordenar-les de més curtes a més llargues i fixar-les a la teva paret per obtenir una decoració com aquesta:

Arbre de nadal

Com pots veure, hi ha moltes solucions de fusta per a la llar, són ecològiques, sostenibles per al planeta i moltes vegades més econòmiques que altres opcions. Si t’ha agradat alguna idea no dubtis a dur-la a terme, recorda que al nostre bloc trobaràs més articles relacionats amb aquest increïble material. En cas de tenir algun dubte o consulta, et pots posar en contacte amb nosaltres, som especialistes en arquitectura amb fusta.

Per a més informació truqui al 872 029 065 o escrigui a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.