Avantatges de la utilització de la fusta en arquitectura

Avantatges de la utilització de la fusta en arquitectura

Com a bons especialistes en fusta que som, sabem de bona mà els avantatges de la utilització de la fusta a l’arquitectura, és per això que al següent escrit trobaràs les claus i beneficis d’aquest material davant d’altres.

Principals avantatges

El primer avantatge daquest material és el seu origen natural, reciclable i renovable. A més, en el seu procés de fabricació s’obtenen nivells més baixos de residus, davant d’altres materials més contaminants. També és un material segur i senzill, ja que no produeix olors desagradables ni reaccions químiques no desitjades.

Un altre avantatge important és que es tracta d’un producte 100% renovable, ja que si es fa de manera correcta, la tala d’arbres i la plantació posterior no afecta negativament l’ecosistema, per tant, recomanem encaridament que es cuidi del nostre planeta.

Wooden,Joints,In,Ceilings,In,A,Wooden,Hut.

Principals beneficis

Els seus beneficis i característiques increïbles com l’aïllament natural, tant tèrmic com acústic, fan de la fusta la millor opció per estalviar energia en la climatització d’espais i insonorització dels mateixos. Aquest estalvi energètic s’aconsegueix quan es disposa de fusta a finestres, terres i parets de l’espai. Aquest material absorbeix notablement tot tipus de soroll, per la qual cosa es guanya molt quant a comoditat, privadesa i sensació de confort.

Es tracta d´un material robust i durador, i és que quan està ben tractada, la fusta pot durar fins a més de 700 anys.

Bethlehem House

Un exemple clar d’aquest superpoder es troba a la casa de fusta més antiga de Suïssa, situada a la ciutat de Schwyz. Aquest edifici data del segle Xll.

Un altre avantatge de la utilització de fusta en construcció és la fàcil accessibilitat i el baix cost en comparació amb altres materials. Per no parlar del seu fàcil maneig i utilització en qualsevol projecte.

Per finalitzar aquesta llista de veritables avantatges, hi ha gran varietat de textures i acabats per a aquest material, cosa que facilita a l’hora de decidir amb quin et quedes. Els seus variats patrons i relleus fan que no hi hagi dues edificacions iguals construïdes en fusta.

Nosaltres estem convençuts que la fusta és el passat, el present i el futur. I tu, ja saps quina empremta vols deixar en aquest món?

Si t’ha agradat aquest bloc i desitges conèixer més sobre aquest increïble material, no dubtis a visitar el nostre lloc web, som especialistes en construir els teus somnis de fusta. Contacta amb Pallars Fustes.

Per a més informació truqui al 872 029 065 o escrigui a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

Jardí amb palets