Remodela teus espais amb fusta

REMODELA TEUS ESPAIS AMB FUSTA

En Pallars Fustes promovem les construccions i remodelació dels espais amb fusta ja que és la nostra raó de ser. En aquest article us proposem algunes idees per remodelar els vostres espais de la forma més bonica i sostenible possible.

Però primer farem una petita introducció amb els avantatges i beneficis que ens ofereixen aquest tipus de construccions amb fusta. Comencem?

Rapidesa i facilitat de treballar

La fusta pot treballar de diverses maneres, construint espais i elements únics en la major brevetat possible.

Bellesa

Gràcies a la textura i el color que ens aporta, la fusta ofereix una gran i variada bellesa natural. A més se li poden aplicar diferents tipus de vernissos i tints per a aconseguir acabats de gran impacte.

Adaptabilitat

La fusta és totalment adaptable a qualsevol lloc, estil, condicions ambientals, clima .. No hi ha espai que se li resisteixi.

Unions eficients

La gran varietat de mètodes per unir la fusta permet crear diferents formes i solucions. Proporcionant unions netes i resistents que tindran una llarga durabilitat.

Durabilitat

La fusta no és un material etern, a l’igual que altres materials. No obstant això, si es prenen les mesures de protecció adequades contra la humitat, intempèrie i l’atac dels organismes que s’alimenten de cel·lulosa, la vida d’una estructura de fusta pot ser superior a dos segles, com ho testifiquen moltes encara existents. La protecció contra fongs i insectes, es pot aconseguir des d’un principi, usant fustes d’espècies que posseeixin gran durabilitat natural. Aquesta durabilitat natural es deu al fet que per raons poc conegudes, el duramen o centre dels arbres, queden impregnats amb substàncies químiques que són eficaços preservadors. Per a les espècies que no posseeixen aquesta durabilitat natural, hi ha solucions preservadores que s’apliquen, impregnant per mitjà de brotxes, submergint la fusta en piles que tinguin la solució, o col·locant-les en càmera de pressió que és el mètode més eficient, ja que el preservador penetra pels porus de la fusta fins a la part interior d’aquesta, omplint totes les cèl·lules amb aquesta solució.

Bon aïllant

Per a les espècies que no posseeixen aquesta durabilitat natural, hi ha solucions preservadores que s’apliquen, impregnant per mitjà de brotxes, submergint la fusta en piles que tinguin la solució, o col·locant-les en càmera de pressió que és el mètode més eficient, ja que el preservador penetra pels porus de la fusta fins a la part interior d’aquesta, omplint totes les cèl·lules amb aquesta solució. Pel que fa a l’aïllament acústic, la fusta té valors superiors a 10 vegades el formigó armat i a 5 vegades l’envà. L’aïllament acústic es pot incrementar, si es deixen espais buits entre les fustes, o s’utilitzen materials aïllants, tals com fibra de vidre, guix, etc. En relació amb l’aïllament tèrmic, la fusta és excel·lent. En aquest aspecte, és aproximadament unes sis vegades més eficient que l’envà o maó de fang cuit, quinze vegades més que el formigó o la pedra i 400 vegades, més que l’acer. En aquest aspecte, és aproximadament unes sis vegades més eficient que l’envà o maó de fang cuit, quinze vegades més que el formigó o la pedra i 400 vegades, més que l’acer. Com aïllant elèctric és eficient, quan la fusta està seca, és a dir, quan el seu contingut d’humitat és inferior a el punt de saturació de la fibra.

Alta resistència

La fusta té una excel·lent rigidesa i resistència. És resistent a molts productes químics que són altament corrosius a altres materials. Posseeix una gran capacitat per absorbir energia i per a resistir càrregues d’impacte, el que fa un bon material de construcció en zones sísmiques.

Alta resistència

A causa de la lleugeresa de la fusta, s’estalvien energètics en els processos d’elaboració i en el cost de transport dels elements, pel que fa als costos corresponents d’altres materials i sistemes constructius.

Un cop ja sabem tots els beneficis que té l’ús de les fusta per a tot tipus de construccions i elements de l’habitacle. Us ensenyem algunes solucions, les quals a Pallars Fustes podem fer realitat.

Luxurious,Geometric,Wooden,Triangles,In,Construction.,The,Concept,Of,Modern
Modern,Building,In,Loft,Style,Of,A,Rectangular,Shape,With

Contacta amb Pallars Fustesper fer realitat les construccions sotenibles dels teus somnis.

Paer a més informació truqueu872 029 065 o escriu a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.