Saps reciclar correctament?

SAPS RECICLAR CORRECTAMENT?

Separar bé els residus a casa nostra és afavorir el seu reciclatge i/o tractament adequat, és introduir al cicle de producció i consum productes i materials que han estat fets servir, no necessitem i ens en volem desfer.

Per tant, podem afirmar que el residu no es llença, s’aprofita i/o es tracta adequadament. A partir d’aquesta afirmació, comprendre que qualsevol objecte o producte una vegada ja no el necessitem, si el dipositem en el lloc correcte, facilitem que comenci un nou cicle: el del seu aprofitament.

Cadascun de nosaltres tenim la responsabilitat de dipositar el residu correctament i millorar dia a dia fent-ne menys. És molt important que en el moment de comprar tinguem en compte reduir la quantitat de residu que s’haurà de llençar. Separar bé també vol dir generar menys i en qualsevol cas, un residu tindrà una llarga vida si el dipositem en el lloc correcte, sortirà més barat al teu municipi i s’aprofita correctament per fer nous productes. Així doncs, obrim tot un cicle als residus, tota una nova oportunitat.

Si separen correctament:

Conservem el medi ambient

Evitem fer malbé el medi ambient llençant productes que embruten i malmeten el nostre entorn natural. Per poder gaudir de la natura, nosaltres en som els primers responsables.

Estalviem recursos naturals

Evitem produir nova matèria prima, això fa que no fem malbé el medi ambient evitant l’explotació dels recursos naturals com ara boscos, minerals, aigua per preservar el nostre entorn per a les generacions futures.

Materia prima reciclada per a nous productes

Permet que moltes empreses productores comprin matèria prima provinent del cicle de reciclatge per fabricar nous productes: tèxtil, mobiliari urbà, aïllants, peces per a l’automoció, envasos nous…

El gran benefici de la fracció orgànica

De les restes de menjar i jardineria que generem a casa obtenim un gran benefici. La fracció orgànica és un dels residus més valoritzables: amb el seu processament en plantes especialitzades obtenim fertilitzant orgànic o compost, i biogàs que s’usa com a font d’energia.

reciclar correctamente

3 CONSELLA PER RECICLAR CORRECTAMENT A CASA

  1. Al contenidor groc només es llencen els envasos de plàstic, llaunes i bricks (ni joguines de plàstic, ni biberons, xumets, utensilis de cuina o cubs de plàstic, tot això ha d’anar al contenidor de restes).
  2. Al contenidor blau només es poden dipositar envasos de paper i cartró (a excepció de tovallons i papers bruts, que aniran també al contenidor gris, el de restes).
  3. Al contenidor verd només es llencen restes de vidre, els de cristall no. Tampoc es poden llençar aquí les bombetes que s’han de portar a un punt verd, també allà hem de portar els miralls, cendrers, gots i plats.

Es recomana que cada galleda d’escombraries a casa nostra també tingui els mateixos colors del contenidor final perquè sigui més fàcil després dipositar els residus. A moltes llars es tenen les tres galledes per reciclar vidre per un costat, paper i cartró per l’altre  i també el plàstic. Després les restes, orgàniques i d’altres materials que no es puguin reciclar ni dipositar a punts verds, es poden ficar a una bossa separada.

Reciclar correctament és fundamental. A Pallars Fustes estem molt concienciats amb cuidar del nostre planeta i fer-lo més sostenible. Per això les nostres construccións están fetes amb materials sostenibles.

Contacta amb Pallars Fustes  per fer realitat les construccions sotenibles dels teus somnis.

Per a més informació truca al 872 029 065 o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

construcciones de madera