Una nova vida t’espera a la teva pròpia llar

Com treballar a casa còmodament en la nova era digital

Des de ja diversos mesos fins i tot algun any, alguna de les empreses més punteres de l’mercat internacional, es ve duent a terme l’anomenat teletreball. Una manera clara i practica d’aprofitar el nostre temps i dedicar-lo a les coses importants i no als llargs desplaçaments i moltes vegades a la pèrdua de temps en àrees de treball molt concorregudes.

En definitiva, ha arribat el Covid-19 i ens ha portat a la consolidació d’una nova era. Si no saps encara com treballar a casa còmodament en la nova era digital, et recomanem llegir fins al final.

Si treballes des de la teva llar, hauràs adequar el teu espai a la recerca d’un ambient ideal per a tu i per la teva família. Restructurar aquella petita taula que usaves de tant en tant ja passa a ser una obligació i buscar una ubicació més còmoda i confortable, passa a ser un prioritat

L’aprofitament de jardí amb pèrgoles o cases de fusta s’han popularitzat a causa de la necessitat de guanyar espai a casa i buscar un espai ideal i tranquil.

Amb el desenvolupament de les Tecnologies d’Informació i Comunicació (TIC), eina de producció que ha cobrat força, el treball de grans corporacions que no s’han detingut per la pandèmia s’ha enfortit. La tendència ens encamina cap a una nova economia digital.

Enfocats en això, les llars s’han convertit en el nou lloc de treball. Això comporta una sèrie de factors en contra, com la manca d’adequació d’un espai per treballar.

És possible ser més productiu si treballo des de casa?

Milions de persones a tot el món es van adaptar a una nova modalitat de treball. Aquesta dinàmica ha canviat la manera com ens movem i ens relacionem amb altres persones.

Un dels factors que determinaran la teva productivitat és el lloc de treball. Quan tens l’oficina a casa, no has de ser interromput constantment i has de deixar clar a la resta d’habitants de la casa que aquestes treballant i que no pots ser interromput.

Si disposes de pèrgoles de fusta per a jardí, podries tenir un lloc ideal, agradable i reservat per desenvolupar la teva feina durant el dia, aprofitant la llum natural i respirant aire pur.

Un cop acabat el treball, també pots utilitzar d’altres maneres, per compartir amb la família o dur a terme reunions d’amics, protegits de el sol o de les inclemències meteorològiques.

L’espai de treball ha de ser un lloc per al teu ús exclusiu. Si no és així, podem guiar-te en la consecució d’aquest fi. Som un equip professional amb àmplia experiència en el disseny d’espais i treball amb fusta. Podem crear-te espais càlids i agradables per passar llargues hores de treballs, escales, bigues, separadors, insonoritzacions, terres, altells, piscines…

I una infinitat de possibilitats que podem oferir-te per convertir casa teva en un veritable espai on viure i adaptar-se a la nova era digital.

Com combinar el temps de treball amb el de la vida familiar?

La unificació a casa dels tres ambients en els quals es desenvolupa una persona (social-laboral-familiar), fan necessari que delimitemos àrees específiques i acondicionemos altres. La finalitat és mantenir l’organització de les tasques i la resta de les activitats per a sentir-se còmode en cadascuna de les facetes.

És important conservar separats aquests ambients a la casa, quan estiguis treballant tots sabran que aquest espai físic està destinat a això i que allà no han d’interferir.

L’adaptació tant d’espais interiors com exterior com les pèrgoles per terrasses és una solució perfecta per tenir l’espai ideal.

Si en canvi vols millorar l’ambient social del teu habitatge, et recomanem la instal·lació d’una piscina amb làmines de fusta al jardí oa l’interior de la casa, si tens l’espai adequat. Si fos així gaudiries tu i els teus familiars d’ella tot l’any.

Necessites instal·lar una pèrgola o porxo de jardí?

Som especialistes en el disseny i instal·lació de pèrgoles de fusta d’alta qualitat parell jardí, optimitzem el teu espai donant-li un nou ambient amb aquest element arquitectònic.

Podràs donar-li diversos usos al teu jardí, tot dependrà de el model, la forma que tries i la superfície que cobrirà.

Comptem amb pèrgoles de fusta descobertes, totalment cobertes o cobertes parcialment.

Les pèrgoles de jardí o porxos de fusta li donaran un toc diferent a casa teva, un lloc per a la trobada i l’esplai o simplement per al descans i relax.

Un altre element útil en aquests casos i que tenen alta demanda són les casetes de jardí o cases de fusta per a jardí, un element realment útil, que només t’adones quan te l’has instal·lat i gaudeixes de el nou espai guanyat.

Tenir l’oficina a casa pot requerir condicionar un lloc únic a on puguis ser altament productiu, i que alhora sigui tan còmode que puguis passar-hi diverses hores.

Si l’àrea on treballes té poca il·luminació, no té un pis adequat, no té finestres o algun tipus de ventilació, has de pensar en adaptar-lo a les teves noves necessitats.

El nostre equip de professionals pot realitzar un projecte d’adequació per a dur a terme en pocs dies.

Vols adaptar la teva casa a la nova realitat laboral i social?

Definitivament és necessari en aquest procés que l’espai reflecteixi el canvi i l’adaptació als teus nous requeriments.

La crisi generada pel Covid-19 no només es limita a el camp laboral, la vida social s’ha vist minvada per la pandèmia i ens obliga a prendre certes mesures.

No poder compartir amb amics, sortir a festes, fer reunions familiars, tot ha canviat des de l’aparició de l’coronavirus.

El centre de tot ara és casa teva, però no et sentis aclaparat per això, tenim solucions arquitectòniques amb tecnologia d’última generació a la teva disposició.

Després d’una jornada de treball, cal disposar temps per compartir amb la família. L’ambient ha de ser relaxat i res millor per a això que fer-ho en un espai de fusta. Si ho tens al cap de fa temps, ara és el moment, nosaltres t’ajudarem i t’assessorarem en la creació d’aquests ambients únics a casa teva.

La instal·lació de sòls de fusta, o noves bigues en els teus sostres, pot harmonitzar donant-li un aspecte confortable i càlid a la teva nova oficina a casa.

Es pot afegir il·luminació o color, textura i forma, donar-li l’estil que necessites per sentir-te en un ambient còmode, on et sentis més productiu.

Com invertir els recursos eficientment en l’habitatge?

Acomodar en l’habitatge un lloc per rebre els amics pot ser una bona alternativa amb cases prefabricades de fusta, una alternativa d’habitatge ràpida i econòmica.

També pots posar-les en el teu jardí i et permeten estalviar energia amb la instal·lació d’una pèrgola de panells solars amb recàrrega per als cotxes elèctrics. Una forma clara d’estalviar energia.

Es poden realitzar projectes i estades en fusta que són més econòmiques. Si necessites més espai per acomodar a familiars i amics, no dubtis en contactar-nos i realitzarem un projecte i pressupost ajustat a les teves necessitats amb la major qualitat.

Per a l’emmagatzematge extern, pots optar per una caseta jardí o caseta fusta jardí.

Depenent de la seva grandària, poden ser utilitzades com a vestidor per a l’àrea de la piscina, per guardar eines, despatx, habitació convidats o com lloc de jocs per als més petits, dóna-li l’ús que tu necessitis.

Tenim moltes opcions per a tu, des d’una pèrgola amb panells solars, que produeix energia neta, fins a una petita casa de jardí, una piscina amb terra de fusta, és adequar el espai perfecte a l’interior de la teva llar amb estructures o panells de fusta.

El nostre equip de professionals està disponible per atendre teu projecte. I donar-te un projecte claus en mà.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Una nova vida t’espera a la teva pròpia llar.

Per a més informació truca’ns al 872 029 065
o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.