Cases de Fusta

Construccions on l’estructura principal es realitza en fusta. Poden ser de mesures normalitzades o dissenyades a mida.

Cases d’entramat lleguer

Les principals estructures que utilitzem són panels de gran tamany, que es monten a fàbrica a situació controlada per garantir la màxima qualitat en cadascú dels seus elements. Oferim la possibilitat d’adaptar la composició i material de cadascú dles panels a les necessitats específiques de cada client. Treballem amb tots els planells prefabricats necessaris per a la construcció d’edificis a mida. Amb un temps de muntatge òptim, entre 2 i 7 díes depenent del tamany i la complexitat de l’obra.

Cases d’entramat pesat

Per a la construcció d’aquest tipus de cases, utilitzem elements més sòlids, com pals o bigues. També utilitzem elements laminats per aconseguir majors llums sense pilars intermedis, el que permet projectar àmplies zones de plantes lliures. Totes les peces de fusta utilitzades van entrellaçades entre si. Per això necessitem l’ajuda d’acoblaments en diferents angles, mitjançant l’ús de ferramentes metàl·liques o connectors especials. Les realitzem tant per a mesures estàndard com personalitzades i dissenyades a mida, sigui quina sigui la necessitat del nostre Client.

Cases de block

El principal avantatge que ofereix aquest tipus de casa és el bon aïllament tèrmic, que manté l’estructura en les temperatures idònies. La idea de cases de bloc deriva de la lògica de la “casa tronc”, en la qual s’entrecreuen els vèrtexs i es fa un muntatge vertical de les peces. Les realitzem tant per a mesures estàndard com personalitzades i dissenyades a mida, sigui quina sigui la necessitat del nostre Client.

Per a més informació truca’ns al 973 620 902 o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com

ALGUNS PROJECTES REALITZATS

Audi a Baqueira Beret
Sede Cunipic
Casa Serveis Forestals
Mobiliari Passeig Sant Joan
Parc La Cuirassa
Porxo Hotel Pessets & Spa
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.