Coberta de fusta laminada per una casa unifamiliar.

Coberta de fusta laminada per una casa unifamiliar.

Aquest coberta de fusta laminada ha sigut un èxit d’obra completament dissenyada i elaborada fins a l’últim detall, aconseguint una rapidesa i exactitud mai vista. Per aquest motiu, el nostre client ens ha facilitat els detalls i totes les idees concíses i ben estructurades.

Seguint aquestes directius, hem desenvolupat el disseny, el tall i subministre de tots els materials completament definits i tallats a mida. Conjuntament amb la decoradora i la propietat s’ha optat per un color especial de tintat que coincideix amb la tonalitat dels mobles interiors de la vivenda.

L’estructura de fusta està formada per un conjunt de jàsseres fins a pilars metàl·lics, un conjunt de cabirons posicionats a la mesura exacta de panells, uns panells de cobertura d’alta eficiència energètica, una càmera ventilada i una manta térmica de màximes prestacions. Tot plegat per aconseguir un conjunt de coberta d’alta eficiencia tèrmica.

El resultat ha sigut una construcció ràpida, eficaç, sostenible, eficient energèticament i que ha vetllat per afinar els màxims desitjos del client.

No dubteu a contactar amb nosaltres per a la realització d’aquesta mena de treballs.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

Ampliació cuina de fusta