Pèrgoles de recàrrega per a cotxes elèctrics

Pèrgoles de recàrrega per a cotxes elèctrics

Cada cop som més conscients de la importància de cuidar el nostre planeta, ja que això implicarà garantir un futur sostenible i saludable per a tots. Actualment, el canvi climàtic, la desforestació, la contaminació de l’aire i de l’aigua, la sobreexplotació dels recursos naturals, entre molts altres problemes, amenacen la supervivència del planeta.

Últimament, s’està parlant molt de l’energia solar i de tots els beneficis d’utilitzar-la, ja que és una font d’energia renovable que permet convertir els raigs de sol en energia neta, substituint l’ús de l’energia no renovable, amb l’avantatge que és un recurs que no contamina, redueix el consum d’energia i, per tant, un estalvi en la factura de la llum.

Existeixen ja moltes formes de fer servir l’energia solar, entre elles per carregar els cotxes elèctrics, mitjançant les pèrgoles solars de recàrrega.

¿Què són les pèrgoles de recàrrega per a cotxes elèctrics?

Les pèrgoles solars de recàrrega per a cotxes elèctrics són una solució innovadora i sostenible que aprofita l’energia solar per carregar els vehicles elèctrics. Aquestes estructures estan dissenyades amb panells solars integrats al sostre, que capturen l’energia solar i la converteixen en electricitat neta i renovable. 

Són una excel·lent alternativa als punts de càrrega tradicionals, ja que no només proporcionen energia neta, sinó que també ofereixen ombra i protecció als vehicles que es carreguen. Això ens permet reduir la petjada de carboni del transport, reduint la dependència dels combustibles fòssils i les emissions de gas d’efecte hivernacles promovent la transició cap a una economia baixa en carboni.

A Pallars Fustes fem les estructures de les pèrgoles amb fusta d’alta qualitat, que ens permet pigmentar amb qualsevol color de la gamma dels estàndards més usuals, i eco-sostenible fent que la seva funció, juntament amb els panells solars, sigui òptima.

Avantatges de les pèrgoles de recàrrega

Existeixen molts avantatges per començar a utilitzar les pèrgoles de recàrrega solar per a vehicles elèctrics:

  • Reducció del teu compte de la llum. Es genera un estalvi important, ja que comptaràs amb una producció d’energia elèctrica per a tota la vida.
  • Disminució de les emissions de carboni, gràcies a l’ús de la recàrrega solar es redueix molt la petjada de carboni. 
  • Estructura de disseny amb el teu estil personalitzat incorporant la fusta com a material noble i ecològic per excel·lència.
  • Es pot aprofitar l’excedent energètic que proporciona la pèrgola en l’ús de la llar o en les instal·lacions on es trobi ubicada.
  • La utilització de la fusta com a material ecològic, natural i transpirable, juntament amb l’energia solar, ens permet crear una sinergia perfecta per a la disminució de l’efecte hivernacle aconseguint un món més ecològic, net i sa.
Per a més informació truqueu a l’872.029.065 o escrigui a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

Calor i fusta