Pallars Fustes, enginyers d’elit a favor de la natura

Pallars Fustes, enginyers d’elit a favor de la natura

Top Girona, la revista de més prestigi i qualitat de la província, ens va realitzar a l’equip de Pallars Fustes una petita entrevista fa uns dies. En ella es parla de la missió, valors i la nostra àmplia experiència en el treball amb fusta. Us convidem a llegir l’article, a viure la fusta amb passió com ho fem a Pallars Fustes.

La fusta és un dels materials més ecològics que existeixen per crear llars i espais i donar-los una calidesa excepcional

La natura ens dona tot allò que necessitem i nosaltres n’escollim la fusta, un dels materials més ecològics que existeixen, per crear llars i espais donant-los una calidesa excepcional”, ens diu l’enginyer d’estructures de fusta de la Costa Brava. Únic, meticulós, virtuós i amb el dot de les mesures àuries aconseguint les proporcions perfectes, són alguns dels valors afegits que té en Sinto Pallé, un enginyer que ve d’una 3a generació, provinent d’una serradora familiar del Pallars que s’ha format per resoldre projectes de disseny, verdaderes obres d’art. És la unió de la perfecció de l’alta enginyeria i la passió per la fusta. “Executem, creem i fem realitat cada il·lusió en fusta”.

Treballa juntament amb la seva germana Sandra que s’encarrega del departament comercial, logística i les finances, i junts creen un binomi perfecte centrat a fer feliços els clients. La sensibilitat que tenen amb el propietari fa que neixi una amistat i això els permet, fins i tot, millorar les seves necessitats inicials. La fusta és de KM 0 d’avet Douglas, roure i castanyer del Montseny. Frondoses laminades de roure i castanyer de KM 0 i fusta laminada d’avet centre europeu.

Creador de projectes des de grans i complexos com de petits, però tots ells amb encant; i sempre hi aplica el seu toc de gust. La seva capacitat i versatilitat el fa dels únics enginyers que té el do de poder aplicar solucions diferenciadores utilitzant, la fusta, aquest material ancestral, amb què poden donar formes proporcionades per aconseguir espais de bellesa única.

Posar el cor per endavant en tots els dissenys, ha situat Pallars Fustes com una empresa referent en estructures de fusta de la província de Girona. “Fem realitat els somnis, aportem benestar i confort a les llars amb una especial cura i estima per la natura i l’entorn. Fem que la teva vida experimenti moments de felicitat extrema, quan podem gaudir d’hores de relaxació i slow live, fora de les exigències del dia a dia”. Som sostenibles, eficaços, creatius i ecològics”.

Us deixem l’enllaç de l’entrevista a Top Girona. Tots fem Pallars, gràcies per compartir la nostra passió per la fusta.

Per a més informació truqueu a l’872.029.065 o escrigui a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.