Pèrgola de recàrrega eco-sostenible per a cotxes elèctrics

Pallars, arquitectura amb fusta

Pallars és una empresa familiar, jove i emprenedora, amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la fusta. Comencem al Pirineu de Lleida enmig d’un paratge natural de boscos i muntanyes, conscients de la sostenibilitat de l’medi que envolta i amb un fort arrelament a aquesta terra.

La nostra activitat està basada en l’enginyeria, fabricació i muntatge de tot tipus d’estructures i cases de fusta aconseguint una qualitat en el producte final, un servei ràpid i precís, amb la màxima serietat i compliment.

Des Pallars Fustes t’oferim un producte exclusiu, especialment pensat per a tu i les teves necessitats, un producte ecològic que cobreix les necessitats de recàrrega dels cotxes elèctrics actuals d’una manera molt més econòmica, amb plaques solars i fusta.
La pèrgola amb fusta Eco-Sostenible, t’aportarà:
 • Una estructura de disseny amb el teu estil desitjat incorporant la fusta com a material noble i ecològic per excel·lència.
 • Punt de recàrrega via Web, comoditat de gestió online.
 • Producció per a tota la vida d’energia elèctrica.
 • La utilització de la fusta com a material ecològic, natural i transpirable juntament amb l’energia solar, ens permet crear una sinergia perfecte per a la disminució de l’efecte hivernacle aconseguint un món més ecològic, net i sa.
La nostra Pèrgola amb fusta, Eco-sostenible neix de la necessitat d’integrar la sostenibilitat en el nostre propi dia a dia i poder fer realitat la capacitat elèctrica, com a font d’energia cent per cent renovable. Tot això conjuntament amb:
 • Una estructura de fusta dissenyada segons la normativa vigent com a pàrquing de fins a dos automòbils de grans dimensions.
 • Estructura de pilars paral·lels per poder modificar l’orientació depenent de la cara sud del lloc on s’ha d’ubicar. Els panells sempre van orientats a cara sud per aconseguir una màxima eficiència del conjunt solar.
 • Estructura reforçada per a poder suportar inclemències meteorològiques.
 • Estructura de fusta autoprotegida mitjançant grans voladissos en el conjunt solar.
 • Estructura de fusta protegida amb lasurs de nova generació que donen l’opció de pigmentar amb qualsevol color de la gamma dels estàndards més usuals.
 • Estructura de panells solars que fan de cobertura i aixopluc per als automòbils.
 • Formació mitjançant 18 panells solars que donen una potència elèctrica de 6 kWh a xarxa directament per l’autoconsum. Aquesta energia dóna el seu pic més alt a l’hora de màxima radiació solar. Aquesta és una energia neta, generada pel sol, que ens aporta a la nostra llar aquesta energia per l’autoconsum. Uns 8100 kWh generats anualment i per a tota vida.
 • Incorporació d’un carregador de nova generació per a la possibilitat de càrrega de dos vehicles elèctrics amb paral·lel. La nostra empresa recomana disposar de 63A amb trifàsica, per tal de poder aconseguir la càrrega màxima permesa per a cotxes elèctrics Tesla o similars, que serien uns 42 kWh de potència, amb càrrega trifàsica, amb una connexió Mennekes Tipus 2. Si tenim dos automòbils carregant simultàniament, la potència serà de 22 kWh per vehicle. Sempre es descomptaria d’aquestes dades, l’electriciat generada pel conjunt solar.
 • El carregador disposa d’un sistema de localització Web com a punt de recàrrega de vehicles elèctrics, facturació directament a propietari de la càrrega i informació de l’estat de disponibilitat al moment, via online.

¿Te interesa?

Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.