Com triar la millor fusta per a la teva coberta: factors a considerar

Com triar la millor fusta per a la teva coberta: factors a considerar

La demanda de construcció de cobertes de fusta està en constant creixement, això es deu, en part, a la utilització de nous materials i els avanços que s’estan duent a terme dins de les construccions amb fusta. Aquest tipus de projectes amb la fusta com a element principal són una solució ideal per a petites i grans obres, tant per a edificis públics, instal·lacions esportives, com per a construccions privades de l’usuari com a habitatges o segones residències.

Des del punt de vista estètic o decoratiu les cobertes de fusta ofereixen una calidesa que pot combinar en múltiples estils, inclosos els més moderns i actuals.

A Pallars Fustes com a experts amb més de vint anys d’experiència en el sector de la construcció amb fusta, et comentem diversos aspectes que has de tenir en compte a l’hora d’emprendre’t en el projecte de la teva nova coberta de fusta.

Tria la fusta més adequada per a la teva coberta

Actualment, existeixen molts tipus de fusta en el mercat, per la qual cosa a vegades se’ns fa complicat saber triar la més adequada per a cada tipus de projecte. És important rebre un correcte assessorament personalitzat per a cobrir les necessitats de cada projecte, ja que cadascun requereix unes especificacions o altres.

Generalment, la fusta de cedre és una de les més adequades per a la construcció de cobertes de fusta, perquè, es tracta d’una fusta duradora, lleugera i bastant resistent a agents externs que podrien provocar la putrefacció de la fusta, pel fet que es tracta d’un element natural i es troba exposat a fongs i insectes.

A més, aquest tipus de fusta es caracteritza pel seu color vermellós, fent-la un material perfecte per a la construcció de cases, teules i cobertes, juntament amb el revestiment de mobles.

Confia el teu projecte a professionals del sector

Les construccions de gran dimensió amb fusta, com ho són les cobertes, requereixen un treball fet totalment per professionals, d’inici a fi. Ja que, els projectes amb fusta necessiten un extens estudi previ de l’espai, de les seves possibilitats i de les seves limitacions. Fer treballs d’aquesta mena de mà d’especialistes de la fusta t’assegura uns resultats òptims, ajustats a les teves idees i que garanteixin bona qualitat i durabilitat en el temps.

Nosaltres som especialistes en projectes i construccions amb fusta, ens expliques la teva idea?

Per a més informació truqueu a l’872.029.065 o escrigui a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.