Manualitats amb fusta

Manualitats amb fusta

La fusta és un material que destaca per la seva versatilitat, durabilitat, resistència i elegancia. Aquestes característiques permet poder fer una gran diversitat de manualitats de fusta originals per decorar els espais. 

Si t’agrada fer treballs manuals i ets una persona creativa, a continuació podràs trobar una llista de decoracions de fusta fàcils de fer.

Marc de fotos

A tothom ens agrada decorar la casa o l’habitació amb records i imatges personals que ens transmeten felicitat. Us animem a fer els vostres propis marcs de fotografies amb fusta per donar-li personalitat, elegancia i naturalesa a l’espai. Per fer-ho, podeu agafar llámines de fusta i tallar-les de diferents formes, sempre i quan quedi un forat al mig per la imatge. Posteriorment, haureu de fer la mateixa forma, ara sense cap forat per fer la part del darrere i que serveixi com a tapa.

marc_fusta_mesa-de-trabajo-1-copia

Penjador

Un dels elements que podem trobar a qualsevol casa es un penjador, un objecte útil que ajuda a posar ordre i organitzar. Us portem diferents opcions per crear els vostres propis penjadors de fusta: 

  • Penjador amb branques: Si vas a fer una excursió pel bosc, pots agafar una branca d’un arbre, posar dos fils (un a cada extrem) i penjar-los allà on volgueu. D’aquesta manera, es podran penjar perxes que subjectaran la roba.
  • Palers: Donar un segon ús a la fusta sempre és bona opció. Agafa un paler, pinta’l o decora’l i fica-li penjador. Serà una manera original i diferent de decorar la casa i aprofitar espais. 
  • Fusta: Amb un tros rectangular de fusta podeu crear de forma lliure un penjador original que ajudi a ambientar l’espai. Només hauràs de llimar la fusta i després pintar-la en el color que més t’agradi o combini amb l’habitació.
penjadors_fusta_mesa-de-trabajo-1

Rellotge de fusta

Tens un troç gran de fusta i no saps com aprofitar-lo? Agafa un pinzell i pinta’l o vernissa la fusta al teu gust. Seguidament pinta o escriu els números per indicar les hores i finalment, col·loca el mecanisme del rellotge amb les agulles.

rellotje_fusta2_mesa-de-trabajo-1-copia-2

Agulles d’estendre

Les agulles d’estendre son un objecte de fusta molt fàcil d’aconseguir i amb el que podràs fer moltes manualitats amb els més petits. Agafa material bàsic com colors, pintures i cola i comença a crear i imaginar. Podràs fer titelles, decorar les pinces per utilitzar-les com a penjadors, enganxar-les i fer accessoris com un posagots o construir tot allò que et proposis.

captura-de-pantalla-2022-08-18-a-las-16.42.47

Anelles pel tovalló

Sempre que tenim convidats a casa ens agrada presentar bé la taula i atendre’ls de la millor manera. Un tovalló mai falta a la taula així que, els hi podràs donar un toc d’originalitat i personalitat amb la següent manualitat de fusta. 

Agafa un bloc de fusta petit i fes un forat al centre o compra una anella de fusta. A continuació decora’l i personalitza’l de manera lliure.

captura-de-pantalla-2022-08-18-a-las-16.47.44

Ara només falta posar una mica d’imaginació i il·lusió… animeu-se i feu els vostres objectes i joguines amb un material tan bonic com la fusta!

Font fotografies: Pinterest

Per a més informació truqueu a l’872.029.065 o escrigui a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

Fusta laminada el material de construcció del futur