Com guanyar espai a casa teva d’una manera pràctica?

Necessita més espai a l’interior de la casa o a jardí?

Primer de tot, tenim que tenir clar què vol dir necessito espai” , La Familia creix, els trastos també, som essers que ens agrada guardar. D’aquí la pregunta o la reflexió, pot ser que realment nesesitis redistribuir la casa, generar nous espais, més armaris, prestatgeries, solucions polivalents, però també pot ser que hagis de revisar les coses que tens, el que necesites i el que no . I es necesari desfer-se de les coses que no tenen utilitat.

Per això com a primer punt t’aconsellem que només et quedis amb el que necesites, el que fas servir, el que et poses, el que fa 2 anys que no fas servir, no ho faràs servir mai més, tingues-ho clar. Reordena els teus armaris, obre caixes, treu la pols i tira o regala el que fa temps que no fas servir. L’Espai és una cosa priorària en la nostra vida i no el podem desaprofitar.

L’ordre és un factor prioritari a l’hora de voler guanyar espai. Per això des de Pallars et recomanem sempre aprofitar els armaris i si l’espai és insuficiente, buscar nous espais, és el nostre repte, com l’ejemple que presentem acontinuació.

Els propietaris volien guanyar espai en una habitació de la casa amb bastant alçada i fer-ho més funcional. Després de la nostra visita els plantegem guanyar espai en alçada amb una estructura de fusta que divideix la vertical en dos. Es va plantejar pintar-la de color blanc per a donar més lluminositat a la sala i es va instal·lar un sistema d’il·luminació Led. El forjat, li va donar al menjador existent, un doble espai que s’ha convertit en un preciós i funcional despatx personal, Han guanyat una habitació de 15 m² en un espai que era totalment diàfan. Aquesta estructura de fusta es va muntar en dos dies laborables. Dissenyem l’escala, combinada amb fusta i metall, que manipula amb la barana, li va donar un toc molt especial. La finca ha guanyat en espai, llum, sostenibilitat i practicitat.

Abans
Després

Pallars Arquitectura en fusta li ha donat més vida i farà lluir més que mai, aquesta finca de la Costa Brava.

A destacar que la implicació que tenim des de Pallars, fa que acabem treballant per a amics, més que per a clients. Ha estat un veritable plaer treballar amb aquesta família amant del vi de tradició.

Vols ser tu el següent?

Telefona’ns al Tel. 872029065 i t’atendrem encantats.

Per a més informació truca’ns al 872 029 065
o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.