Tela, llum i fusta. La combinació perfecta

A Pallars Fustes, anem amb compte de la naturalesa, sabem tractar fusta per a dissenyar i crear la casa dels teus somnis. Som inquiets i ens encanta oferir noves solucions als nostres clients que ens estimem com si formessin part de la nostra família.
Seguint aquest impuls, hem sumat sinergies amb una innovadora i creativa empresa situada a Calonge i Sant Antoni: Artplay.

La combinació perfecta

Pallars Arquitectura amb fusta i Artplay són la suma perfecta en qualitat, innovació, creativitat, joventut i professionalitat.
Dissenyar i desenvolupar i produir cada comanda a mesura i amb la màxima cura i qualitat, apostant al mateix temps per la sostenibilitat ha estat una màxima en totes dues empreses.

A aquest esperit, Artplay suma el valor afegit que aporta Pallars Fustes aconseguint conjuntament oferir una solució nova i diferent als mercats de l’organització d’esdeveniments, l’arquitectura efímera, la decoració d’interiors i el Retail.

Evolucionem, pensem en equip, amb il·lusió, projecció … el que ens mou és el resultat final, acostar al fet que tots puguin gaudir d’una vida plena i saludable. Junts avancem pensant en noves propostes de futur, reinvenció constant, canvis de concepte, productes nous i un llarg ventall de noves oportunitats sorgeixen d’aquesta col·laboració.

Fruit d’aquesta unió presentem la nova i exclusiva línia de Caixes de Llum & Fusta.
En les grans qualitats que té la fusta: és un element sostenible i saludable, eficient, càlid, elegant i noble i al Know-how sobre el material que aporta Pallars Fustes, hem unit la qualitat i els acabats impecables de la tela impresa tibada i ‘eficiència de la il·luminació LED aportada per Artplay.

Caixes de llum innovadores, que es converteixen en un producte elegant i exclusiu, que aporta vida, lluminositat i calidesa a qualsevol espai on s’instal·lin. Vesteixen i destaquen espais que passaven desapercebuts, enriquint tant interiors com exteriors.

Descobreix a més, la nova generació de Caixes de Llum Dinàmiques. Donant més vida a les caixes de llum + color + moviment + dinamisme. Combini aquest dinamisme amb l’eficiència del marc de fusta com el material natural, sostenible, resistent i versàtil per excel·lència.

El resultat ha estat una solució espectacular i sorprenent que no deixa a ningú indiferent.

Per quines caixes amb fusta?

La fusta és el material ecològic i sostenible per excel·lència. La seva gran mal·leabilitat fa que puguem fer tot tipus de projectes i aplicacions.

Encara que l’alumini és un material 100% reciclable i els acabats són impecables; no té ànima, la calidesa, la salubritat que desprèn la fusta. Per aquest motiu, per a oferir solucions no sols belles, sinó també vives, hem creat aquesta nova gamma de la mà dels qui tenen passió per la fusta i la fusta en el cor.
Perquè ens agrada el que la fusta transmet.

Sempre innovadors, Artplay i Pallars han desenvolupat conjuntament el procés de creació i innovació amb la finalitat d’oferir les millors solucions als seus clients.

Caixes de paret amb tecnologia Led emmarcades amb fusta.
Estructures de fusta mecanitzades tipus kit, amb encaixos ocults de fàcil muntatge i desmuntatge per a esdeveniments, exteriors, carpes, pagodes.

I qui és Artplay?

Amb una àmplia trajectòria en la fabricació de sistemes d’exposició i decoració, Artplay neix a Barcelona i fa més de deu anys, s’estableix al Baix Empordà.

Fabricadores caixes de llum i marcs amb tela per a negocis i cases particulars, estands per a fires, esdeveniments, exposicions i projectes d’interiorisme com de productes i solucions pròpies per a l’exposició de suports publicitaris.

Especialitzats, en projectes a mesura i sistemes modulars basats en la combinació de perfilería d’alumini, tela tibada i Leds, incorporen ara, de la mà de Pallars Fustes, a la seva gamma de solucions la fusta com a nou material.

I qui és Pallars Arquitectura amb fusta?

Una empresa especialitzada en estructures de fusta, pèrgoles, construcció de cases de fusta, … Procedent del Pirineu de Lleida i de tercera generació, que té com a objectiu principal construir espais saludables, ressò sostenibles, càlids, exclusius, funcionals i respectuosos amb el medi ambient.

Realitzem dissenys a mesura, tant d’obra nova com rehabilitació, aportant solucions innovadores. Un equip professional i humà amb gran passió per a la fusta.

Gràcies Artplay per confiar en nosaltres i deixar-nos participar en les seves il·lusions. Confiem plenament en el seu talent, té l’èxit assegurat.

Caixes de Luz Artplay & Marcs de fusta de Pallars Fustes, molt més que panells publicitaris.

El teu aparador, no passarà desapercebut per a ningú. La qualitat entra pels ulls!

Para más información llámanos al 872 029 065 o escríbenos a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.