Rehabilitació de la coberta en el casc antic de Palafrugell

Rehabilitació de la coberta en el casc antic de Palafrugell.

Al ben mig del nucli antic de Palafrugell hi havia una coberta de fusta antiga, on pel pas dels anys, havia entrat aigua i a poc a poc havia anat minvant la capacitat portant de la coberta. L’aparelladora i propietaris van requerir els nostres serveis per analitzar, determinar i mirar quines eren les millors solucions per a la reparació de la coberta.

Després d’un estudi de l’espai, la solució aportada va ser el desmuntatge de la coberta vella, muntatge de coberta nova i millora amb un panell de cobertura de millor qualitat del que hi havia. 

En aquest cas, es va realitzar una coberta amb bigues laminades mecanitzades i ajustades a mida i un panell de cobertura “in situ”, fet a lloc. Aquest panell de cobertura es caracteritza per tenir un encadellat d’un ample considerable (millora estètica), una tela de fre de vapor (millora tèrmica), un aïllament de Llana de roca de 12 cm (millora tèrmica i acústica), una càmera ventilada (millora tèrmica) una última capa dura de tauler de partícules orientables de 18 mm i la impermeabilització sota teula.
El resultat ha sigut un canvi de coberta amb temps rècord (set dies) amb una millora de les capacitats acústiques i tèrmiques de l’edifici.
Contents de recuperar la construcció sostenible al territori i ajudar a donar forma, millorant els projectes dia a dia.

I si esteu pensant a fer una coberta de fusta al vostre local o habitatge no dubteu a contactar amb nosaltres per a més informació.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.