Encadellats i tarimes interiors i exteriors

Des de Pallars Fustes oferim productes complementaris a la construcció en fusta com encadellats interiors i tarimes

Els encadellats interiors poden complementar les estructures de bigues interiors de fusta en els buits entre biga i biga. Són taules de pi roig o avet encadellades amb acabats rectes o amb bisel.Los amples de les taules poden ser 120/150/175/200 mm i els gruixos van des 19/22/25/28 / 32mm. També podem utilitzar els encadellats per a terres de fusta, aconseguint un acabat rústic i natural molt acollidor.

Podem oferir-li diferents tipus de fusta per als encadellats com iroc, freixe, castanyer… Quant a les tarimes disposem de tarimes interiors de fusta natural, laminades i massisses, amb amples variables i tipus de fustes diferents tant coníferes com nobles. Ens permeten aconseguir uns sòls que complementen les estructures de fusta aportant calidesa, benestar i confort.

Disposem de tarimes d’exterior en diversos tipus de fustes i gruixos. Les fustes més utilitzades per a exterior serien el pi tractat autoclau, el pi o freixe termotratado, el bambú, el ipe i l’iroc.

Les tarimes tractades autoclau ofereixen grans avantatges pel que fa a l’exposició a l’exterior. El nostre pi tractat autoclau compleix el tractament classe de risc 4, situació en la qual la fusta o el producte de fusta es troba en contacte amb la terra o amb aigua dolça i està, per això, permanentment exposat a la humidificació.

Pel que fa a la fusta termotractada podem dir que durant el tractament tèrmic les cèl·lules de la fusta es modifiquen produint els següents canvis:
  • El color s’enfosqueix, aconseguint una tonalitat més torrada.
  • El contingut d’humitat en equilibri es redueix entre un 10 i 50%. La inestabilitat dimensional de la fusta, a causa de la variació de la humitat en l’aire, disminueix clarament en els productes sotmesos a tractament tèrmic.
  • Disminueix l’absorció d’aigua. Les deformacions i tensions provocades pels canvis d’humitat es redueixen. La conductivitat tèrmica baixa fins a un 30%.
  • Els raigs UV afecten l’aspecte de la fusta modificant el seu to original en tonalitats grisenques. Recomanem aplicar una protecció a base de lasurs de forma immediata després de la seva instal·lació.
  • Els acabats de les tarimes exteriors poden ser en cantell rom, bisellat i ranurat.

Pel que fa a les Tarimes de fusta tropical Podem oferia dos sistemes de fixació diferents, amb grapa i amb cargol amb el correspondiente enllistonat inferior i acabat superior amb lasur especial exterior.

Per a més informació truca’ns al 872 029 065
o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.