Dia del Medi Ambient

Dia del Medi Ambient

El medi ambient és un territori on es desenvolupa la vida dels éssers vius i que comprèn el conjunt de valors naturals, socials i culturals existents. Per tant, és molt important protegir-lo, ja que influeix en la vida de les persones, els animals i les plantes.

Tots els éssers vius obtenen del medi ambient el suport necessari per a la supervivència i el desenvolupament com: els aliments, l’aire, el refugi i l’energia, per tant, és una font de recursos necessaris per a la vida. No obstant això, els éssers humans utilitzem una quantitat excessiva d’aquests recursos naturals per cobrir les nostres necessitats, això pot portar efectes negatius al futur ja que són recursos limitats. Per tant, hem de cuidar l’ecosistema i intentar fer un ús sostenible dels recursos per evitar-ne la seva desaparició.

Avui, dia 3 de juny, es celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb la finalitat de conscienciar sobre la importància de cuidar el nostre entorn i motivar les persones i les comunitats a promoure hàbits sostenibles i protegir el medi ambient.

Com protegir el Medi Ambient?

Dur a terme accions que ajudin a protegir la salut del planeta és essencial per prevenir que augmentin els problemes del canvi climàtic. En un dia com avui volem animar a les empreses a desenvolupar models més ecològics, a les persones a agafar hàbits responsables i sostenibles i al govern a protegir les zones salvatges hi ha donar importància i veu al medi ambient.

Els problemes principals que estan afectant el medi ambient, i que amb l’ajuda de tots, podem canviar o millorar son els següents:

  • Contaminació dels mars i les aigües dolces
  • Contaminació de l’aire, causada per les indústries i l’ús d’automòbils.
  • Destrucció dels espais naturals i boscos
  • Acomulació de residus humans
  • Pèrdua de la biodiversitat
  • Escalfament global
  • Consum elevat d’energia
  • Sequera

Com es pot veure, tots els problemes anteriors son provocades per l’activitat humana i les acciones insostenibles. Si tots estem disposats a canviar els nostres hàbits i responsabilitzar-nos dels nostres actes serà molt més fàcil aconseguir un planeta i un futur millor.

A Pallars Fustes coneixem al detall el nostre material, es per això que els nostres proyectes no tan sols son al gust estétic de que ens demana cada client, sino que oferim els millors materials. En cas de tenir algun dubte o consulta, et pots posar en contacte amb nosaltres, som especialistes en arquitectura amb fusta.

Per a més informació truqui al 872 029 065 o escrigui a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.

Fusta laminada el material de construcció del futur