Àrea Tècnica

Pallars està format per un equip tècnic i humà especialitzat per cada necessitat. Utilitzem tant el càlcul estructural com el mesurament, la construcció, tractaments, etc.
ASSESSORIA TÈCNICA

Solucions que aporten un major valor al producte. Respectant, com sempre, el medi natural i tenint en compte la part estètica, arquitectònica i ecològica.

CÀLCUL ESTRUCTURAL

Comptem amb programes informàtics normalitzats pel treball de càlcul estructural integral de cimentacions, suports d’elements metàl·lics i elements de fusta per tot tipus d’estructures.

MEDICIÓ REAL

Aixecament topogràfic a la mateixa obra amb apartats de mesurament d’última generació.

MECANITZATS AMB CNC

Creem tots els encaixos de les nostres estructures amb màquines d’última generació.

TRACTAMENTS

Donem als nostres productes el tractament més adequat per cada tipus de fusta segons la normativa vigent. A més, oferim tractaments de immersió fungicida-insecticida risc II i tractaments autoclau incolors, verd i marró amb classe de risc III i IV.

ACABATS EN COLOR

Acord amb la necessitat dels nostres clients, escollim el color més adequat que correspon a la necessitat del moment. Tenim un gran ventall a la nostra gama. Així aconseguim crear espais més acollidors, de disseny, moderns i de tot tipus.

MANTENIMENT I REPARACIÓ

Realitzem reparacions d’elements estructurals i decoratius en fusta. Utilitzem pròtesis o resines de varis components. Per un bon manteniment, apliquem tractaments preventius i curatius dels elements malmesos. Els nostres pèrits fan un estudi exhaustiu i valoren el projecte a rehabilitar.

COL·LOCACIÓ

Disposem d’un equip humà i tècnic d’elevació que s’adapta a cada tipus de projecte.

Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.