Can Lluís de Brunyola

Al Polígon Industrial Can Lluís de Brunyola, Pallars Fustes ha creat una estructura innovadora: una sèrie de bigues de fusta laminada corbada amb una longitud imponent de catorze metres. Aquestes bigues són suportades per jàsseres corretges laminades Gl24h cada metre vint, conformant l’essència de l’edifici municipal polivalent en construcció. Entendre com es desenvolupen i són implementats els projectes és crucial per apreciar-ne la magnitud i la meticulositat involucrades.

La intricada estructura ha estat concebuda de manera meticulosa, assegurant que cada detall compleixi amb les especificacions del disseny. La forma esfèrica de les bigues laminades, pilar a pilar, ressalta el rigor dels càlculs i dels processos de tall i muntatge. La precisió és clau en aquest projecte: les jàsseres laminades són tallades amb inclinacions específiques per garantir els recolzaments i els vols exteriors, proporcionant estabilitat i funcionalitat.

Tota l’estructura de fusta, des dels seus components fins a la seva muntatge, s’ha realitzat sota els més alts estàndards de conformitat amb la normativa vigent. Aquesta atenció meticulosa als detalls assegura no només la seguretat i la fiabilitat, sinó també una bellesa i un atractiu únic en l’edifici municipal.

El procés de construcció s’ha optimitzat al màxim. La fabricació dels elements a taller permet una precisió mil·limètrica i una instal·lació àgil i ràpida. La cobertura, amb el panell Sandwich prefabricat, aporta no només una protecció òptima sinó també una estètica atractiva amb la seva combinació de fusta, aïllament tèrmic i acabat hidròfug. Tot això converteix la coberta en un element d’atractiu visual únic.

Amb una superfície aproximada de 600m2, aquesta proesa estructural de Pallars Fustes es va completar en un temps increïblement curt: tan sols quatre dies laborables, destacant la capacitat i eficiència de l’equip.

Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.