Can Cabanes

A Pallars, la rehabilitació de l’obra de Can Cabanes a Girona és un testimoni de la nostra excel·lència i compromís en el camp de la construcció amb fusta. En aquesta ocasió, ens vam enfrontar a la tasca d’aportar solucions innovadores a una estructura de 1200m2, que exigia una precisa planificació i càlculs estructurals per aconseguir una longitud de 26 metres i 2.5 metres d’amplada, amb una corba elegant i una topografia minuciosa per a una adaptació perfecta. Va ser un gran projecte d’arquitectura de grans estructures amb fusta.

Com a especialistes en tot tipus de bigues estructurals, els nostres anys d’experiència ens han convertit en líders en aquest àmbit. Cada etapa d’aquest projecte va ser sotmesa a una anàlisi detallada, incloent els efectes de les tempestes, les condicions climàtiques variables, l’impacte del vent sota càrregues elevades, entre altres factors. Tot això ens va conduir a la determinació que la fusta seria la millor solució per afrontar els desafiaments que presentava aquest projecte.

El treball amb aquest tipus de fusta és una tasca complexa, i només unes poques empreses al món tenen l’expertesa per dur-lo a terme amb èxit. A Pallars, no només excel·lem en la fabricació d’aquest material, sinó també en la seva logística.

El transport d’aquestes peces excepcionals va requerir un comboi excepcional de 27 metres de longitud per 3 metres d’amplada. El recorregut, que va durar una setmana, des d’Àustria fins a Catalunya, va representar la segona obra més gran realitzada a les terres de Girona. Aquest projecte no només va demostrar la nostra capacitat d’adaptar-nos a reptes de dimensions impressionants, sinó també la nostra dedicació inquebrantable a assolir la perfecció en cada etapa de la construcció.

Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.