Grans bigues de fusta per a sostres

Grans bigues de fustes per a sostres

Grans bigues de fusta per a sostres és un terme que s’utilitza per a descriure els membres de fusta relativament grans (bigues de càrrega) que sostenen una estructura de sostre.

Les seves cases són típicament les que tenen bigues de fusta per a sostres exposades, que es projecten cap a fora o més enllà del marc de la vora del sostre. Les bigues del sostre també poden ser ornamentals. Aquestes bigues decoratives, encara que no necessàriament es distingeixen fàcilment de les que suporten càrregues, no sostenen en absolut les estructures del sostre i, de fet, sovint estan suspeses d’elles.

La majoria de les vegades, les bigues del sostre estan exposades a la intempèrie. El grau d’exposició varia amb el disseny de l’edifici i els detalls de la construcció. Fins i tot les bigues que es tallen al ras de la vora del sostre no són immunes a l’efecte de la pluja impulsada pel vent i les temperatures extremes. Les bigues del sostre, sovint l’única part d’una estructura que no està protegida pel sostre en si, són particularment vulnerables a la deterioració relacionada amb el clima. La taxa de descomposició, que es veu afectada principalment per la humitat, la temperatura i una varietat de fongs de pudrición de la fusta, variarà entre les regions.

Ara bé, t’has preguntat quan és millor utilitzar grans bigues de fusta per a sostres?

Si està utilitzant les bigues com a suport estructural real, necessitaràs fusta massissa i hauràs de seleccionar una fusta que sigui duradora i flexible. Cal tenir en compte que les bigues de fusta massissa són molt pesades i la seva col·locació és definitivament un treball per a professionals, si està construint una casa amb un estil autènticament antic o renovant una casa històrica , només funcionaran amb les bigues de fusta, per això a Pallars Fustos podem resoldre tots els teus dubtes i t’informarem de la millor opció en funció de les teves necessitats.

Quines són les opcions de bigues de fusta per a sostres?

A Pallars Fustos som especialistes en l’enginyeria, fabricació i muntatge de tota mena d’estructures i cases de fusta, tenim una gran varietat disponible. Triï entre bigues tallades a mà, que tenen un aspecte sorprenentment rústic creat pels eixos utilitzats per a tallar-les, o fusta serrada, que té un aspecte i tacte més nets. Qualsevol de les dues realçarà els seus sostres i els donarà la sensació del caràcter centenari.

Amb la gran selecció de fusta i acabats personalitzats, podem crear bigues que tenen un aspecte elegant i modern o un net i tradicional.

Podem utilitzar una fusta recuperada per a usar-se com a element de suport?

No ho recomanem ja que la fusta podria haver estat exposada a infestació, podridura seca o altres problemes, per la qual cosa el seu ús com a suport estructural és arriscat. En canvi, pots utilitzar-la com una peça decorativa donant-li un toc personal i homenatge a la seva història.

Què succeeix si necessito mantenir una biga estructural en el seu lloc però vull que se sembli més a la fusta?

Això no és un problema, ja que el talentós equip de Pallars Fustos pot crear una biga de caixa personalitzada o una biga buida que la cobrirà amb l’aspecte de fusta de la seva elecció. Les bigues de caixa també són una excel·lent manera d’ocultar canonades, cablejat elèctric i altres elements que no combinen amb la decoració general.

Visiti els nostres projectes avui mateix i descobreixi per què Pallars Fustos s’està convertint en un favorit entre els propietaris, constructors i dissenyadors més exigents.

T’esperem per a fer realitat els teus somnis!!!

Per a més informació telefona’ns al 872 029 065 o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com

Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.