La Fusta i la seva adaptabilitat

La fusta i la seva adaptabilitat

Benvinguts al bloc de Pallars Fustes. En aquest nou article, ens endinsarem en l’essència de la fusta i els avantatges que aporta la seva característica adaptabilitat al món de l’arquitectura i construcció amb fusta.

A Pallars Fustes, la fusta deixa de ser només un material, sinó que és considerada com una font infinita d’oportunitats creatives al món de la construcció i arquitectura.

Descobreix com es pot transformar la fusta en una paleta de solucions arquitectòniques, oferint flexibilitat i elegància en tots els projectes, des del disseny d’interiors i projectes exteriors. Aprofundirem com la fusta no només estructura espais, sinó que també els transforma en escenaris únics d’adaptabilitat funcional i estètica.

La Fusta i la seva Adaptabilitat en Detalls

La fusta i la seva característica adaptabilitat a l’arquitectura, permet transformar aquest material noble en obres de gran envergadura, amb la possibilitat de crear detalls curosos i dissenys únics.

A Pallars Fustes no només donem forma als projectes amb una gran habilitat artística, sinó que també definim els límits de l’expressió arquitectònica, posant de manifest la capacitat de la fusta per adaptar-se amb precisió als projectes més complexos i alhora als més subtils detalls, creant així una obra duradora i única a cada treball fet.

La Fusta com a Element Sostenible

Ens endinsem a la filosofia sostenible de Pallars Fustes, explorant com la nostra dedicació a l’ús responsable de la fusta provinent de boscos gestionats de manera sostenible és fonamental per a la preservació dels recursos naturals.

Cadascuna de les peces de fusta amb què treballem és meticulosament seleccionada i treballada per un equip de professionals especialitzat, destacant no només per la seva procedència, sinó representant també un compromís ferm amb un futur més sostenible per al nostre planeta gràcies a les característiques sostenibles de la fusta i la seva adaptabilitat.

A través de pràctiques responsables, Pallars Fustes no només crea obres d’arquitectura amb fusta duradores, sinó que també contribueix significativament a la conservació de l’entorn natural, fent de cada projecte una expressió tangible de la nostra passió per l’arquitectura amb fusta i la sostenibilitat ambiental.

Projectes d’Arquitectura amb Fusta

Pallars Fustes és reconegut per la seva excel·lència en la creació i execució de diversos projectes arquitectònics amb fusta. Des de la restauració d’estructures antigues fins a la construcció d’habitatges unifamiliars i pèrgoles modernes, cada projecte en reflecteix el mestratge i l’atenció al detall. Destaquen en la utilització de materials sostenibles com la fusta contralaminada (CLT), garantint la durabilitat i eficiència energètica de les seves obres. 

El seu compromís amb la qualitat es reflecteix a cada fase del procés, oferint solucions personalitzades que superen les expectatives del client. Amb una combinació de tècniques tradicionals i innovació, Pallars Fustes és l’opció ideal per a projectes arquitectònics que destaquen per la bellesa i la funcionalitat.

Fusta i innovació: Tecnologia al Servei de la Tradició

Pallars Fustes, a més de tenir un equip humà especialitzat, utilitza un equip tècnic que ajuda cadascun dels àmbits i necessitats de cada projecte que realitzem. Disposem d’enginyers calculistes de gran experiència que aporten tot el conjunt de solucions per a cada projecte, fem ús de un dels sistemes més complets per al mesurament real de cada obra, per treballar-lo posteriorment en programes de disseny, càlculs i produccions en fusta. Incorporant aquestes estacions topogràfiques aconseguim un mesurament mil·limètric del conjunt d’obra i detectar punts complicats del projecte.

També fem servir un sistema CAD-CAM mitjançant Cadwork, que s’utilitza un cop el projecte està en llum verda, preparat per a la seva fabricació. Aquest sistema ens permet fer un prefabricat de tots els elements d’obra, incorpora totes les mecanitzacions que admet la fusta, com ara taladors, entranyes, ranures, etc. I per tallar cada peça de les estructures, utilitzem les màquines CNC a 5 eixos de grans produccions, les quals tallen a la dècima de mil·límetre cada peça.

Pallars Fustes treballa amb les màquines més modernes del mercat, alhora que treballa en marges estrets per obtenir una construcció tan sostenible com sigui possible. Creiem fermament en la importància de l’excel·lència a cada projecte que emprenem, i per això ens esforcem per ser minuciosos en cada detall.

Per a més informació truqueu a l’872.029.065 o escrigui a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.