Tela, Llum i Fusta. La combinació perfecte

A Pallars Fustes, tenim cura de la natura, sabem tractar fusta per dissenyar i crear la casa dels teus somnis. Som inquiets i ens encanta oferir noves solucions als nostres clients que ens estimem com si formessin part de la nostra família.
Seguint aquest impuls, hem sumat sinergies amb una innovadora i creativa empresa ubicada a Calonge i Sant Antoni: Artplay.

La combinació perfecte

Pallars Arquitectura amb fusta i Artplay són la suma perfecte en qualitat, innovació, creativitat, joventut i professionalitat.

Dissenyar i desenvolupar i produir cada comanda a mida i amb la màxima cura i qualitat, apostant alhora per la sostenibilitat ha estat una màxima a totes dues empreses.

A aquest esperit, Artplay suma el valor afegit que aporta Pallars Fustes aconseguint conjuntament oferir una solució nova i diferent als mercats de l’organització d’esdeveniments, l’arquitectura efímera, la decoració d’interiors i el Retail.

Evolucionem, pensem en equip, amb il·lusió, projecció… el què ens mou és el resultat final, apropar a què tothom pugui gaudir d’una vida plena i saludable. Junts avancem pensant en noves propostes de futur, reinvenció constant, canvis de concepte, productes nous i un llarg ventall de noves oportunitats sorgeixen d’aquesta col·laboració.

Fruit d’aquesta unió presentem la nova i exclusiva línia de Caixes de Llum & Fusta.
A les grans qualitats que té la fusta: és un element sostenible i saludable, eficient, càlid, elegant i noble i al Know-how sobre el material que aporta Pallars Fustes, hem unit la qualitat i els acabats impecables de la tela impresa tensada i l’eficiència de la il·luminació LED aportada per Artplay.

Caixes de llum innovadores, que esdevenen un producte elegant i exclusiu, que aporta vida, lluminositat i calidesa a qualsevol espai on s’instal·lin. Vesteixen i destaquen espais que passaven desapercebuts, enriquint tant interiors com exteriors.

Descobriu a més, la nova generació de Caixes de Llum Dinàmiques. Donant més vida a les caixes de llum + color + moviment + dinamisme. Combineu aquest dinamisme amb l’eficiència del marc de fusta com el material natural, sostenible, resistent i versàtil per excel·lència.

El resultat ha estat una solució espectacular i sorprenent que no deixa ningú indiferent.

Perquè caixes amb fusta?

La fusta és el material ecològic i sostenible per excel·lència. La seva gran mal·leabilitat fa que puguem fer tota mena de projectes i aplicacions.

Tot i que l’alumini és un material 100% reciclable i els acabats són impecables; no té l’ànima, la calidesa, la salubritat que desprèn la fusta. Per aquest motiu, per oferir solucions no tan sols belles, sinó també vives, hem creat aquesta nova gama de la mà dels qui tenen passió per la fusta i la fusta al cor.
Perquè ens agrada el que la fusta transmet.

Sempre innovadors, Artplay i Pallars han desenvolupat conjuntament el procés de creació i innovació amb la finalitat d’oferir les millors solucions als seus clients.

  • Caixes de paret amb tecnologia Led emmarcades amb fusta.
  • Estructures de fusta mecanitzades tipus kit, amb encaixos ocults de fàcil muntatge i desmuntatge per esdeveniments, exteriors, carpes, pagodes.

I qui és Artplay?

Amb una àmplia trajectòria en la fabricació de sistemes d’exposició i decoració, Artplay neix a Barcelona i fa més de deu anys, s’estableix al Baix Empordà.

Fabricants caixes de llum i marcs amb tela per a negocis i cases particulars, estands per fires, esdeveniments, exposicions i projectes d’interiorisme com de productes i solucions pròpies per a l’exposició de suports publicitaris.

Especialitzats, en projectes a mida i sistemes modulars basats en la combinació de perfilaria d’alumini, tela tensada i Leds, incorporen ara, de la mà de Pallars Fustes, a la seva gama de solucions la fusta com a nou material.

I qui és Pallars Arquitectura amb fusta?

Una empresa especialitzada en estructures de fusta, pèrgoles, construcció de cases de fusta,… Procedent del Pirineu de Lleida i de tercera generació, que té com a objectiu principal construir espais saludables, eco sostenibles, càlids, exclusius, funcionals i respectuosos amb el medi ambient.

Realitzem dissenys a mida, tant d’obra nova com rehabilitació, aportant solucions innovadores. Un equip professional i humà amb gran passió per a la fusta.

Gràcies Artplay per confiar amb nosaltres i deixar-nos participar en les vostres il·lusions. Confiem plenament en el vostre talent, teniu l’èxit assegurat.

Caixes de Llum Artplay & Marcs de fusta de Pallars Fustes, molt més que panells publicitaris.

El teu aparador, no passarà desapercebut per ningú. La qualitat entra pels ulls!

Per a més informació truca’ns a l’872.029.065 o escriu-nos a comercial@pallarsfustes.com
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.