Coberta Unifamiliar per a una Vivenda al poble de Caregue

En aquest projecte el client ha volgut fer una rehabilitació d’una coberta existent, per aconseguir una millora d’espai i un millor aprofitament tèrmic de l’habitatge.

En aquest cas, al ser un nucli rural petit, hem estudiat amb els tècnics d’obra i els municipals, la millor solució per totes les parts. Una visió molt més estètica i integral de tot el conjunt per a la integració màxima de l’habitatge amb el seu lloc original. Hem aportat solucions de disseny on s’ha aconseguit optimitzar l’habitabilitat de la llar, hem donat llum als espais de sota coberta mitjançant grans obertures amb vidre.

També hem tingut en compte la necessitat tèrmica de la zona, per tant, hem muntat un conjunt de panells de cobertura, ignífugs, amb altes prestacions tèrmiques, completament impermeabilitzats, amb capacitat per a ventilació dels espais interiors i amb el color específic tal i com ens indicava la decoradora.

Un conjunt de disseny arquitectònic sumant l’aportació de la fusta amb les seves peculiaritats intrínseques del material, fan d’aquest espai un lloc únic, més ecològic, funcional i agradable a la llar del nostre client.

Satisfets de crear espais com aquest, millorant expectatives i fent cada dia estructures més funcionals i adients a les necessitats dels clients.

No dubteu a contactar amb nosaltres per a la realització d’aquesta mena de treballs.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.