Coberta de fusta a Arres de Jos, Vall d'Aran.

Coberta de fusta a Arres de Jos, Vall d’Aran

En aquesta ocasió hem participat en la construcció una coberta per una casa unifamiliar en fusta massissa a Arres de Jos. Una poble idíl·lic on encara no passa el temps dins la Vall d’Aran, un poble poc urbanitzat i amb molt d’encant, que conserva la seva essència en un món rural. On pensem que és una gran gesta poder conservar l’estil natural, respectant l’entorn que l’envolta i sense contaminar l’ambient que tant costa conservar.

Una estructura de fusta feta amb Avet Douglas de procedència catalana, extret de boscos gironins, del Montseny. Una coberta amb gran capacitat d’aïllament térmic i acústic, per aconseguir una poca dependència de les energies fòssils.

El projecte de construcció ha estat de gran dificultat técnica, degut a les seves mesures i detalls de projecte, que conjuntament amb tots els industrials que hem intervingut, hem aconseguit un espai, acollidor, únic i completament diferent a la gran majoria de construcció que l’envolta. Una casa de nines feta realitat, on tot somni de tranquilitat, confort i bellesa s´han fusionat per arribar aquest excel·lent resultat.

Estem molt contents i orgullosos de poder fer realitat els somnis de tots i cadascun dels nostres clients. Perquè la vostra felicitat, és la nostra.

No dubteu a contactar amb nosaltres per a la realització d’aquesta mena de treballs.

Related Projects
Contacta

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem, més aviat.